Reklam

Jeremy Chardy/Fabrice Martin - Divij Sharan/Artem Sitak: 2

Matchcenter
31 oktober 2019 at 15:55 - Tennis, ATP
Court 2, AccorHotels Arena
31 okt 2019 at 08:44 (Uppdaterad 31 okt 2019 at 16:50) 31/10
110
+3
Chans (1-2): 56-44%
Spelvärde: 176,00%
Lägsta spelbara odds: 2,27
Units: 10/10
Hit/Miss: 2-0
LeoVegas Spela nu hos LeoVegas
Turnering: Paris. Underlag: Hardcourt.

Sällan faktiskt man hittar matcher som känns så bra. Den här kan som alla andra matcher gå fel, men oj vilken chans. Den här måste man ta.

Först måste man veta en sak som är viktig. Som talar emot spelet. Fransmännen Chardy och Martin överpresterar nästan alltid tillsammans. De gör väldigt få dåliga matcher, märkligt nog. De är var för sig inget extra i dubbel alls, men tillsammans när de väl spelar blir det ofta mycket bra. Final i Franska Öppna i somras till exempel.

Men, jag gillar ju att gå emot sånt där. Det ska egentligen inte hålla hur länge som helst sånt där, och det gör det sällan heller.

Ska man titta på dubbelspecialisterna i matchen så, Sharan, Sitak och Martin. I grund och botten skulle jag säga att de är väldigt jämna. De tillhör nedre halvan av atp-touren och brukar ibland få titta ner på challengertouren. Så sent som i början av sommaren var Martin inte ens särskilt nära atp-touren, så i grund och botten skulle jag säga att han egentligen kanske är lite sämre än Sharan och Sitak. Sen har vi Chardy, som är singelspelare men högkapabel i dubbel. Med andra partners än Martin väldigt ojämn dock men ja, som sagt, de brukar få ihop det.

Otroligt viktig punkt för den här matchen. Chardy har skrällt brutalt den här veckan i singelspelet och är idag i åttondelen efter att ha slagit bland annat Medvedev. Han har idag sitt fulla fokus på singelmatchen mot Garin som han har alla chanser att vinna. Chardy går aldrig till kvarten i stora turneringar. Det här är en stor dag för honom, och hans fokus på dubbeln är nog väldigt begränsat. Om han slår Garin kommer han vilja spara sig till kvarten i singel imorgon, inte bra för den här matchen. Om han förlorar matchen kommer han vara otroligt besviken, inte bra för den här matchen. Chardy/Martin missgynnas idag mycket av Chardys singelspel.

Motståndarna är bättre, men mycket talar för vårt par och jag tycker oddset är alldeles uppåt väggarna för högt. Jag maxspelar.

Högst odds på Sharan/Sitak hos LeoVegas. Upp till 3000 kronor i bonus där om man registrerar ett nytt konto via oss på Betting.se.

  • 100 kr freebet i välkomstbonus! Bäst i mobilen
  • Hög trovärdighet

Kommentarer

Feedback