advert

Jebavy/Stakhovsky - Galdos/Neis

24 januari 2017 at 13:27 - Annan
7 apr 2017 at 15:24 07/04
3
0


Det är dubbelmatcher jag är som allra bäst på, det kommer man märka efterhand. I synnerhet på challengertouren dessutom där mina siffror genom åren varit väldigt fina.

Här har vi en match där underlaget avgör allt. Galdos och Neis är två duktiga dubbelspelare men det är grus och grus enbart som gäller för dem. De spelar på hardcourt endast i nödfall, till exempel en sådan här vecka då det inte finns några grusturneringar. De håller givetvis en viss nivå även på hardcourt, men deras baslinjespel där de behöver massor av tid på sig passar ytterst dåligt för det jättesnabba underlag som är i Rennes, där den här matchen spelas.

Jebavy etablerade sig under den andra halvan av förra året som en av de bästa dubbelspecialisterna på challengertouren. Han är van vid att hela tiden spela med olika partners och här har han fått med sig Stakhovsky, som i grund och botten är aningen överkvalificerad för challengertouren och även om han är en singelspelare, hans spel passar väldigt fint för dubbel, särskilt på snabba underlag.

1.93 är utan tvekan ett kanonodds. Det tempo som vårt par spelar i ska bli alldeles för mycket för motståndarna och vi är stora favoriter i den här matchen.
  • Livestreaming
  • Virtual betting
  • Bra odds på mindre ligor

Kommentarer

Feedback