Reklam

Jaume Antoni Munar - Karen Khachanov: 1

Matchcenter
6 maj 2019 at 13:45 - Tennis, ATP
Arantxa Sanchez Vicario, La Caja Magica
6 maj 2019 at 08:56 (Uppdaterad 6 maj 2019 at 16:50) 06/05
94
+1
Chans (1-2): 58-42%
Spelvärde: 110,78%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-2
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Madrid. Underlag: Grus.

Till slut måste man nästan sluta se namnet och börja se verkligheten. Precis så tycker jag det är här. Munar har 15-11 i matchstatistik i år, Khachanov har 7-9. Det är stor underlagsfördel för Munar här, och han har hemmaplan. Jag tycker inte oddsen kan vara jämna. Folk tittar för mycket på Khachanovs namn.

Statistik är en sak, men verkligheten säger samma sak. Khachanov har varit riktigt dålig i år, och nu är formen smått katastrofal. Pella, Sonego och Thompson är de tre senaste spelarna han förlorat mot och på dessa turneringar har han inte vunnit någon match. Det fungerar inte för honom. Han har tappat sitt spel helt och hållet. Det kommer heller inte förbättras av att det nu är grus ett tag till. Grus är inte hans bästa underlag. Han har inte riktigt säkerheten.

Munar har slagit igenom stort i år och är tveklöst en av de 50 bästa spelarna i världen, ännu lite bättre antagligen. Utpräglad grusspelare, gör sällan en dålig match, räds aldrig högre rankade motståndare. Och här hemmaplan också. Jag tycker han är klar favorit.

Sen så, givetvis. Jag tror att risken är rätt liten, men visst kan Khachanov plötsligt ha hittat något. Då är han i så fall en klart bättre spelare än Munar och då blir det jobbigt men som sagt, jag tror inte på det.

För mig är korrekt odds 1,70, och värdet är därmed stort.

Högst odds hos Bethard som har just högst odds på ATP-touren. 500 kronor boost om man startar nytt konto.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback