Annons

Jason Murray Kubler - Mikael Ymer: 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
31 augusti 2022 at 20:00 - Tennis, USA - Grand Slam |
Court 15, USTA Billie Jean King National Tennis Center
26 aug 2022 at 12:23 (Uppdaterad 31 aug 2022 at 20:30) 26/08
74
+1
Chans (1-2): 57-43%
Spelvärde: 111,15%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 7/10
Hit/Miss: 3-1
Bethard Till Bethard
Vårt enda hopp i US Open den här gången, Mikael Ymer. Jag tror att det blir ett kortvarigt sådant.

Man ska börja med något som starkt talar emot det här spelet. Mikael Ymer har visat sig vara väldigt stark i Grand Slam-turneringar. Man kan ofta peka på ganska enkla lottningar, flyt om man så vill, men han har också slagit bra spelare och presterat som bäst i de allra största turneringarna.

Men varar det där för alltid?

Möjligen inte helt givet.

Ymer går in i den här turneringen som rankad 100 i världen. Det positiva är att han inte försvarar jättemånga poäng under hösten så han kommer nog i bästa fall kunna hålla sig ungefär där på rankingen men tveksamt om han egentligen är så mycket bättre än så.

Kubler har precis som Ymer gjort bra ifrån sig i stora turneringar i år och precis som Ymer är han rankad 100 i världen just nu. Jämna alltså rent rankingmässigt de här två.

Varför spela då?

Två saker. Ymer gjorde ett bra resultat i Washington nyligen, men jag tycker verkligen inte hans spel ser jättebra ut just nu. Jag tycker Kubler ser klart bättre ut.

Sen tror jag också att detta kommer att passa Ymer rätt dåligt, Kubler ganska bra. Kubler är duktig på att hålla igång bollen om tempot inte är högt och han kommer inte hamna i fällen att börja slå bort sig där Ymer brukar vilja fånga in sina motståndare.

Kubler min favorit i matchen och oddset blir då bra.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback