Reklam

Japan - Skotland: (AH: -0,5) 2

Matchcenter
14 juni 2019 at 15:00 - Fotboll, Women's World Cup | f
Roazhon Park (neutral)    Ledya Tafesse
12 jun 2019 at 16:21 (Uppdaterad 14 jun 2019 at 16:50) 12/06
57
0
Chance (1-X-2) including handicap: 53-0-47%
Spelvärde: 105,75%
Lägsta spelbara odds: 2,13
Units: 5/10
Hit/Miss: 2-1
888sport Spela nu hos 888sport

Japan hade som planerat bollinnehavet och initiativet mot Argentina i premiären men målen uteblev, dels pga ineffektivitet och dels för att Argentina var bra mycket bättre än vad många trodde, inklusive jag. Man klarade bara av att skapa en handfull chanser mot vad som skulle vara, på papperet i alla fall ett av VM:s sämre lag. Nu ställs man mot ett Skottland som var utspelade i första halvlek mot England men som i andra halvlek började brösta upp sig rejält och hade bud på en kvittering då Cuthbert var livsfarlig i djupet.

Jag har sagt innan att jag tycker att japanskorna är lite överskattade och efter första matchen så har inget av det jag såg fått mig att ändra mig. Det faktum att Argentina lyckades skapa en del chanser framåt gör att jag inte tror att Japans försvar håller här och att skottarna gjorde ett och hade bud på fler mot turneringens bästa försvar. Skottland kommer göra mål här och efter Cuthberts insats mot England vore det inte mer än rättvist om det är hon som får göra det. Frågan är då, gör Japan mål? Mot ett stabilt lag som Skottland som bara släppt in 5 mål på de 6 senaste matcherna så är jag tveksam men det är inte omöjligt. Det luktar kryss och 1-1 all världens väg men som jag sa innan, jag gillar Skottland och de var bra mot England.

Skottland kan vinna detta men Japan ska inte underskattas, laget är stabilt. Det faktum att Japan är relativt stor favorit här gör att vi får ett mycket fint odds på dubbelchansen X2 till 2,23. Ska sägas att den raka 2:an här lockar till fina 5,5(Skottland är bättre än så, punkt), risken för kryss är överhängande men känner man för att ta en liten chansning så är det definitivt ett fint odds.

  • 500% upp till 600 kr i välkomstbonus!
  • Bra mobilupplevelse
  • Innovativa kampanjer

Kommentarer

Feedback