Reklam
19 juni 2019 at 21:00 - Fotboll, Women's World Cup | f
Allianz Riviera (neutral)    Claudia Umpiérrez
18 jun 2019 at 18:55 (Uppdaterad 19 jun 2019 at 22:52) 18/06
74
0
Chans (1-X-2): 20-30-50%
Spelvärde: 107,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-2
ComeOn Spela nu hos ComeOn
Dam-VM

Brittiskorna har gjort allt annat än imponerat hittills i VM. Offensiven har varit snabb och effektiv, fram till motståndarnas straffområde. Där har det tagit stopp och då har man i och för sig mött hårt krigande motstånd men det är Englands ineffektivitet snarare än försvaret som sett till att siffrorna har hållits nere. Defensivt har man gjort det man ska och man har således ändå vunnit matcher trots den bristande offensiven.

Japan har inte heller dom imponerat i VM och folk pratade positivt om dem inför VM men jag sa det innan, och inget jag sett har fått mig att ändra mig, de är överskattade. Visst man slår Skottland men det ska man bara göra. Att man kryssar mot Argentina gör att man nu är i en sits där man måste ta poäng av brittiskorna för att vara helt säkra på att gå vidare som grupptvåa.

England vinner gruppen bara man tar 1 poäng här men det tror jag inte man är nöjda med för fem öre, man vill komma igång och få till offensiven inför slutspelet och man kommer inte gå på halvfart här inte.

England kommer springa snabbt ner på kanterna och mata in bollarna i straffområdet där man hoppas kunna utnyttja sin fördel i huvudspelet. Skulle det inte gå så litar jag på deras förmåga att vinna matcher även när man inte spelar bra och har svårt att få till det. England vinner detta, punkt.

  • Upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Bra utbud och odds
  • Smidiga utbetalningar

Kommentarer

Feedback