Annons

Japan - Costa Rica: (AH: -1,0) 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
27 november 2022 at 11:00 - Fotboll, VM
Ahmed bin Ali Stadium (neutral)    Michael Oliver
Se matchen hos TV4|Snabbare Live Odds
25 nov 2022 at 16:56 25/11
17
0

Grupp E

Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 46-30-24%
Spelvärde: 110,50%
Lägsta spelbara odds: 1,52
Units: 5/10
NordicBet Till NordicBet

Efter den fantastiska prestationen mot Tyskland väljer jag att fortsätta backa Japan. Ser inte hur man ska tappa poäng mot detta motstånd.

Mitt Spel: Japan -1 asian hcp.

Jo tack, japanerna hade marginalerna med sig i inledningen i detta gruppspel, men man ska absolut inte ta ifrån dom den otroliga vändningen mot Tyskland i den andra halvleken.

Blev stundtals riktigt imponerad av det presspel man visade upp mot tyskarna och i inledningen hade laget även en boll bortdömd efter en sylvass kontring och offside. Med såpass kvickt och organiserat spel mot en jätte som Tyskland så ska det normalt inte bli några problem att lösa ett Costa Rica som inledde katastrofalt.

7-0-torsk mot ett Spanien som var på grymt spelhumör och bjöd på riktigt fina mål. Laget bör såklart fila på försvarsspelet till denna match men jag tänker ändå att japanernas presspel kommer bli jobbigt för Costa Rica, som måste kliva fram och i sin tur gå för vinst. 

Sakai är tveksam till spel efter åkt på skada mot tyskarna, men ersättaren här lär bli Arsenals Tomiyasu vilket känns safe. Takuma Asano som byttes in och avgjorde med en snyggt mål kan eventuellt få chansen från start.

Möjliga startelvor:

Gonda; Tomiyasu, Itakura, Yoshida, Nagatomo; Endo, Tanaka; Ito, Kamada, Kubo; Asano

Navas; Waston, Calvo, Duarte, Oviedo; Tejeda, Borges; Bennette, Fuller; Campbell, Contreras

Lagen har mötts två gånger i träningsspel på "senare" år (2014 och 2018), båda har japanerna vunnit övertygande med 3-0 och 3-1.

Jag hoppas och tror Moriyasus gäng tar det nu så fint uppdukade läget att bli klara för avancemang innan man avslutar gruppspelet mot tuffa Spanien.

Rävarna Navas,Ruiz, Borges och Campbell orkar inte lyfta det här landslaget längre och man är för dåliga för det här mästerskapet egentligen. 

Japans trupp är ändå hyfsat bred och vi såg bland annat Minamino starta på bänk senast liksom de båda målskyttarna. Vinst blir det här och jag tror även Costa Rica kommer gå bort sig och läcka 2-3 bollar den här matchen.

2,3-0?

  • 100% upp till 500 kr i bonus!
  • För sportälskare!

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback