Annons

Speltips : Jannik Sinner - Stefanos Tsitsipas: 2

Matchcenter
12 november 2023 at 14:40 - Tennis, ATP
Centre Court
Uppdaterad
5
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 61-39%
Spelvärde: 109,20%
Lägsta spelbara odds: 2,56
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Premiär av årets atp-slutspel som numera spelas i Turin. Hemmaplan för Sinner alltså, men jag tycker han är väl stor favorit här.

Det man kanske ska börja med att säga är väl att Sinner redan lyckats med mycket under sin karriär. Som att nu senast ha etablerat sig som den närmaste spelaren bakom de tre i toppen som är svåra att komma åt. Den platsen har bytt namn väldigt ofta senaste åren men nu känns det som att Sinner tagit den permanent. Det kommer vara svårt för de andra att rubba honom där framöver. Han är den fjärde bästa spelaren i världen. Men är han det på hemmaplan? Är det någon han hittills haft stora problem med så är det väl egentligen att prestera på hemmaplan. Jag tycker han där går in till det här slutspelet med ett frågetecken kring sig. 

5-2 för Tsitsipas i inbördes möten här. Det är ganska tydligt det. Och det är inte som att Tsitsipas alltid varit mycket bättre än Sinner när de mötts utan ofta jämna matcher på förhand och Tsitsipas har ofta vunnit. 

Tsitsipas hittade också lite form i Paris senast där han tog sig till semifinal där han också kanske borde slagit Dimitrov och tagit sig till final. 

Jag tycker oddsen känns fel här. Sinner är knapp favorit på att han är lite bättre och man måste väl trots allt väga in hemmaplan som ett plus men 2,80 på Tsitsipas, det är jättebra det. 

  • 100% upp till 500 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Måndag 15 Juli 2024
- Användare
- Expert
- Quick Predict
02:00 Argentina - Colombia: 2
4,20
Lägg spel
Måndag 26 Augusti 2024
- Användare
- Expert
- Quick Predict
01:00 Slutsegrare US Open: Jannik Sinner
4,50
Lägg spel

Kommentarer

Feedback