Annons

Speltips : Jannik Sinner - Holger Rune: Rune tar minst ett set

Matchcenter
16 november 2023 at 21:10 - Tennis, ATP
Centre Court
Uppdaterad
4
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans: 56%
Spelvärde: 106,40%
Lägsta spelbara odds: 1,79
Units: 7/10
Hit/Miss:
Bethard Till Bethard
Det kan bli en spännande match det här, sista matchen i gruppen, där det troligen kommer avgöras vilka som ska gå vidare.

Man får utgå från att Djokovic slår Hurkacz under eftermiddagen. Troligen i raka set också. Ni hittar ett speltips på det här på sidan. Om det händer, gäller det för båda spelarna att prestera här ikväll. För Sinner krävs det i så fall ett vunnet set för att han ska ha chans att ta sig vidare. Om Rune vinner 2-1 blir det gemräkning mellan de tre. För Runes del gäller seger i raka set för att vara klar, 2-1 och det blir gemräkning. 

Det där är dock ganska oviktigt för speltipset. Det jag tror här är att Rune definitivt kommer kunna streta emot. Han gjorde en riktigt fin match mot Djokovic i första omgången och fick det sen enkelt, bara tre gem mot Tsitsipas. Han har alltså fått gott om vila inför den här matchen medan Sinner spelade en stenhård tresetare mot Djokovic häromdagen. 

Sinner har varit den klart bättre av dem i år, men förra året vid den här tiden, då var det Rune som kändes som främsta utmanare bakom de absolut bästa. I grund och botten skiljer det väldigt lite mellan de här två.

2-0 i inbördes möten för Rune. En match i år och en match förra året. En på grus, en på hardcourt. Betyder någonting, inte jättemycket, men det stärker ändå bilden av att jag tror att det här ska kunna passa Rune ganska bra. Sinner trivs inte jättebra mot spelare som är väldigt noggranna och just det är Rune.

Sinner definitivt favorit. Jag tror han vinner matchen också. Men Rune kommer inte ge sig utan strid och i en match med små marginaler tror jag han tar ett set. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback