Annons

Speltips : Jannik Sinner - Daniil Medvedev: 1

Matchcenter
18 november 2023 at 14:40 - Tennis, ATP
Centre Court
Uppdaterad
4
0
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 64-36%
Spelvärde: 103,68%
Lägsta spelbara odds: 1,56
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-1
Bethard Till Bethard
Rubriken sammanfattar det egentligen. Jag tror att Sinner har vapnen för att slå igenom Medvedev idag.

Det är inga dumma semifinaler vi bjuds idag i slutspelet. Äntligen är det fyra spelare som verkligen sticker ut i den absoluta toppen och att de fyra bästa spelarna i världen varit så nära varandra i nivå som de känns just den här veckan. Det måste vara typ 20 år sen det var så. Världens fyra bästa spelare, två matcher, och mer eller mindre jämna odds i båda matcherna. Mycket sällsynt.

Här har vi världsfyran Sinner mot världstrean Medvedev men den här veckan kan de mycket väl lika gärna vara de två bästa spelarna. Sinner vann sin grupp i konkurrens med bland annat Djokovic och Medvedev var klar för semi redan inför sin sista gruppmatch med två vinster.

6-2 Medvedev i inbördes möten. Talar så klart för honom men viktigare skulle jag säga, 2-0 för Sinner bara de senaste veckorna. Sinner är uppe på en annan nivå än tidigare och det är framför allt hans attacker som blivit än mer skarpa. Nu tror jag han har forehanden för att bara slå igenom Medvedev och jag tror inte det finns så mycket Medvedev kan göra åt det.

Hemmaplan, det känns som att mycket pekar mot Sinner den här veckan. Det mesta är perfekt för honom. Jag tror han når final till helt okej odds

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kunde ej hitta några speltips

Kommentarer

Feedback