Reklam

Jan-Lennard Struff - Karen Khachanov: 2 - Speltips & Rekar

Matchcenter
18 juli 2022 at 19:20 - Tennis, ATP
Centre Court, Am Rothenbaum
17 jul 2022 at 10:32 (Uppdaterad 18 jul 2022 at 21:38) 17/07
87
+1
Chans (1-2): 40-60%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 8/10
Hit/Miss: 1-2
Bethard Till Bethard
2-11 på atp-nivå för Struff i år. Och då har grässäsongen nu också avverkats där han ska ha sina bästa möjligheter. Det är svårt att förstå hans värdering här.

Ett par saker ska sägas om Struff.

2-11 i år är förstås katasatrof. Han har haft ett skadeuppehåll också. Och han är inte längre topp-100 i världen. Han har tur att rankingen är lite låst och räknar poäng långt tillbaka i tiden. Annars hade han knappt haft någon ranking alls. En bra spelare är han i grund och botten dock. Han ska hålla till på atp-touren. Det ska också sägas att man under grässäsongen såg att han kanske är lite på gång. Plus att han förra veckan vann en challenger på grus hemma i Tyskland. Han slog ett knippe spelare som är runt hundra i världen där.

Så lite på gång är han, men man måste ju titta lite på motståndet här.

Khachanov är 27 i världen just nu på rankingen. Han ska vara bättre än så, men just nu ligger han där. Han har varit åtta som bäst, så bra är han inte, men jag tycker att han ska vara eller åtminstone nosa på topp-20. Jämför man det med Struff har han någon enstaka vecka varit rankad precis innanför topp-30, men så bra har Struff aldrig varit. Struff är rätt sval just nu, men Khachanov är ändå rankingmässigt bättre än Struff varit som bäst. Med andra ord, det är rätt enkelt att säga att det är en nivåskillnad mellan dem.

Grus? Spelar ingen roll för någon av dem. De klarar båda alla underlag lika bra.

Snarlika spelare, närmast kopior av varandra de här två. Skillnaden är att Khachanov på alla sätt är lite bättre och jag hittar verkligen ingen rimlighet i att han inte är större favorit än han är på oddsen här.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback