Reklam

Jamie O'Neill - Mark Allen: (AH: -2,5 Games) 2

13 november 2019 at 20:00 - Snooker, Ranking Events
13 nov 2019 at 19:03 (Uppdaterad 4 dec 2019 at 18:30) 13/11
4
0
Chance (1-X-2) including handicap: 34-0-66%
Spelvärde: 112,20%
Lägsta spelbara odds: 1,52
Units: 7/10
Hit/Miss:
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Världsjuan Mark Allen är den nordirländska publiken stora hopp den här veckan. Han spelade alldeles förträffligt igår då han vann mot tufft motstånd (4-1 mot Sam Craigie), och här i andra omgången ska det vara än lättare till generösa odds.

Det är inte ofta jag vill prata om en tredje spelare som inte är med i speltipset när det kommer till de här motiveringarna, men den här gången måste det bli så.

Sam Craigie, alltså den spelare som Mark Allen slog igår med 4-1, är en av tourens absolut bästa unga spelare. Jag törs nästan äta upp min keps om han inte är rankad inom topp 32 inom ett år. Men än mer intressant är nästan att han har ett komplett spel; både offensiv och defensiv är tekniskt briljant och han tar mogna beslut.

Det är otur i lottningar (likt den här veckan) som gör att han inte ännu tagit steget fullt ut. Matchen igår mot Mark Allen var väldigt, väldigt bra – och trots det vann alltså Mark Allen med 4-1, vilket säger en del om vilken form han är i.

Mark Allen i storslag och dessutom på hemmaplan. Vad har vi emot?

Inte mycket. Jamie O'Neill är rankad 112:a i världen och har bara spelat sju proffsmatcher sedan i maj. Endast två av dem har han lyckats vinna (gårdagens inkluderad). Tittar vi på matchprotokollet från segern igår kan jag inte göra någon annan tolkning än att det var Sunny Akani som spelade bort sig. Och det kommer inte Mark Allen göra idag.

Jamie O'Neills turnering tar definitivt slut ikväll, och jag tror den gör det med besked.

Spelet är Mark Allen att vinna med -2,5 frames marginal. Det betyder seger med 4-0 eller 4-1. Coolbet är spelbolaget som ger bäst odds.

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback