Reklam

James Ward - Thomas Fabbiano: 2

Matchcenter
25 juni 2019 at 14:45 - Tennis, ATP
Court 1, Devonshire Park Lawn Tennis Club
25 jun 2019 at 08:44 (Uppdaterad 25 jun 2019 at 16:27) 25/06
75
0
Chans (1-2): 49-51%
Spelvärde: 119,85%
Lägsta spelbara odds: 1,96
Units: 8/10
Hit/Miss: 1-2
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Eastbourne. Underlag: Gräs.

Det är oerhört viktigt att kunna bortse från spelarnas normala spelstyrka när det gäller spel på gräs och de är svaga på underlaget. Men när båda spelarna behärskar underlaget, som här, då betyder spelstyrkan väldigt mycket, och det tycker jag att folk fullständigt glömt här.

Ward är en extrem grässpecialist. Inget snack om den saken. Han håller knappt på challengertouren längre på andra underlag, men på gräs kan han fortfarande slå bra spelare. Man ska dock veta att han hade flyt i kvalet. Han var bara någon enstaka poäng från att torska mot Harris som det kändes och nja, inte så övertygande trots allt även om han sen gjorde det bra som slog Kudla i kvalfinalen.

Fabbiano är en långt mycket bättre spelare än Ward och vad som är viktigt här, han är som bäst på snabba underlag och han har tidigare visat sig vara mycket kapabel på gräs. 

Det är fördel Ward av underlaget, han är mer extremt bra på det, men för mig är Fabbiano den bättre grässpelaren av dem och även om det är mycket knappt, han är min favorit i matchen.

Högst odds hos Bethard. 500 kronor boost om man ännu inte är kund där.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback