Reklam

James Duckworth - Pierre-Hugues Herbert: 2 - Speltips & Rekar

Matchcenter
1 juni 2022 at 18:20 - Tennis, Challenger
1 jun 2022 at 08:48 (Uppdaterad 1 jun 2022 at 20:28) 01/06
69
+1
Chans (1-2): 40-60%
Spelvärde: 111,60%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-2
Bethard Till Bethard
Många av er såg säkert Dunckworths insats i Franska öppna. Han mötte Mikael Ymer i första rundan där och han var inte bra. Inte bra alls.

Såg helt oförberedd ut inför den matchen, Duckworth. Han såg otränad ut och han försökte knappt. Det skulle till viss del kunna förklaras av att han egentligen sket i grussäsongen men i alla fall ville åka och plocka pengarna för att förlora i första omgången. Så kan man se det, att han kanske laddat för grässäsongen. Jag tror dock snarare att han helt enkelt är otränad och att han just nu inte håller någon som helst nivå.

Herbert har tappat enormt mycket i ranking. Han är just nu precis innanför de 200 bästa i världen. Imponerade inte särskilt i kvalet här heller. Duktig på gräs är han dock. Kanske inte så bra som han borde vara. Ser man till hans spelstil är det få spelare som borde vara mer grässpecialiserade. Herbert har bättre siffror på gräs än på andra underlag men det borde vara ännu tydligare.

Varför spela Herbert då?

Två saker.

Han har en fördel av att han kvalade i helgen. Han saknar också lite matchträning och att ha fått spela lite på gräs innan matchen, plus.

Mest av allt dock. Man måste öppna för möjligheten att Duckworth är precis lika usel idag som han var i Franska öppna och då hjälper inget underlag i världen. Då bara förlorar han.

Alla dagens tips på sidan hittar du här!

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback