Reklam

James Duckworth - Mikael Ymer: 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
19 juni 2022 at 17:05 - Tennis, ATP
Court 4, Devonshire Park Lawn Tennis Club
19 jun 2022 at 09:18 (Uppdaterad 19 jun 2022 at 19:04) 19/06
179
0
Chans (1-2): 53-47%
Spelvärde: 113,95%
Lägsta spelbara odds: 1,89
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-1
Bethard Till Bethard
De möttes för några veckor sen i Paris. Då kunde Duckworth i princip inte spela. Annat här, tror jag.

Det var en rätt okej lottning han fick i första omgången av Franska öppna, Mikael Ymer. Duckworth hade inte spelat på många veckor och kom helt oförberedd till turneringen. Han ville mest bara förlora i första omgången och få de saftiga prispengarna för att förlora. Prispengar för att förlora sin första match alltså. Tennis är en annorlunda sport. 

Nu tror jag dock det kan vara lite annat.

Duckworth har visserligen börjat grässäsongen också dåligt. Tre raka förluster. Det som ska sägas är att det nog är spelare som Ymer också hade förlorat mot på gräs som han förlorat mot, men helt imponerande är det förstås inte. 

Ymer, han har stått över grässäsongen. Först matchen igår mot en spelare som i princip inte finns, och han var bara några enstaka poäng att förlora innan han vann i ett avgörande sets tiebreak. Han är inte usel på gräs, Ymer, men det är ett underlag som inte alls är hans bästa och han får problem med tanke på att hans serve är så svag som den är.

Just serven är det jag tror kan avgöra den här matchen.

Duckworth har en vass serve, Ymer har en obefintlig serve. Ymer är säkrare i bollandet men frågan är hur mycket spel det kommer bli.

Ymer en högst tunn, om man frågar mig felaktig, favorit. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback