advert

Jacq/Nys-Galdos/Neis

30 januari 2017 at 19:00 - Tennis, Challenger
7 apr 2017 at 15:25 07/04


Karatsev satt ju säkert där. Snudd på förvånansvärt säkert. 8 av 9 spel satta hittills. Rullar ju på fint det här. Om vi ska bli rädda att smutsa ner den statistiken? Aldrig. Vi ska fortsätta våga. Närmast med ett lite högre odds. Större risk, men också bra mycket större vinstchans.

Challegern i Quimper, Frankrike är vad som gäller och hardcourt inomhus är förutsättningarna.

Just underlaget är vad allt handlar om här. Vi har vårt hemmapar, Jacq/Nys, som är ett av de absolut bästa paren på futuretouren. De trivs utmärkt på snabba underlag och ska kunna hävda sig fint även på denna nivå, så bra är de. Båda två har dessutom imponerat i singelkvalet tidigare idag. Nys kvalade in till huvudturneringen genom att i kvalfinalen krossa Boutillier vilket är riktigt bra gjort och just i detta nu har Jacq övertag i avgörande set på Sakharov, också bra gjort.

Det är emellertid ännu mer motståndet vi spelar emot. Galdos/Neis är fortfarande ett par som enbart håller sin nivå på grus, men det verkar inte som att oddssättarna lär sig detta. Där är de båda rätt bra challengerspelare. På hardcourt? Deras spelar passar fruktansvärt dåligt för det, de visade inget som talar för motsatsen i sin hardcourtmatch förra veckan, och de är heller inte särskilt samspelta. De spelar från baslinjen, det fungerar inte riktigt i dessa franska gymnastikhallar, och 2.50 på vårt par är verkligen monsterbra. En rejäl miss av oddssättaren som fokuserar på tok för mycket på ranking.

Notera att oddset är från betfairs sportsbook, inte från exchange.
  • Världens största spelbörs
  • Bra erbjudanden
  • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback