Reklam

Ivan Dodig/Filip Polasek - Marcus Daniell/Ken Skupski: 1

Matchcenter
20 augusti 2019 at 16:00 - Tennis, ATP
18 aug 2019 at 15:33 (Uppdaterad 19 aug 2019 at 21:31) 18/08
155
0
Chans (1-2): 77-23%
Spelvärde: 131,67%
Lägsta spelbara odds: 1,30
Units: 10/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Winston Salem. Underlag: Hardcourt.

Det här är ju löjligt. Det ska inte vara möjligt att sätta såhär dåliga odds. Otroligt. Och det är bara att skicka på en rejäl insats medan oddset fortfarande finns kvar.

Dodig/Polasek är världens bästa eller näst bästa par just nu. De spelar final i Cincinnati och det är extremt välförtjänt. De slog bland annat världstvåorna på sin väg fram och vi får se under söndagskvällen hur de står sig mot världsettorna.

Med andra ord, Dodig/Polasek är vansinnigt bra just nu.

Motstånd här?

Daniell som sladdar rejält och tvingats ner en hel del på challengertouren i år. Skupski som precis blivit av med sin ordinarie partner i form av sin lillebror och utan honom är storebror knappast en atp-spelare. Inte överhuvudtaget samspelta, Daniell/Skupski och helt enkelt väldigt svaga på den här nivån.

Jag vet inte om man jämför med singel här och gissar att Dodig/Polasek kommer vara slitna efter Cincinnati men dubbelspelare blir aldrig slitna och det är inte en faktor överhuvudtaget.

Det skiljer supermycket i nivå mellan paren och korrekt odds för mig är omkring 1,30. Värdet med andra ord inte precis litet och maxspelet är helt givet.

Högst odds just nu finns hos Bethard som är det bästa spelbolaget på tennis. Man har högst odds av alla och ett fläckfritt utbud. Starta ett konto där och få 100% bonus upp till 1000 kronor.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback