Reklam

Ivan Dodig/Filip Polasek - Denys Molchanov/Igor Zelenay: 2

Matchcenter
27 juni 2019 at 14:10 - Tennis, ATP
Gulberk Gultekin Salman
27 jun 2019 at 05:34 (Uppdaterad 27 jun 2019 at 15:50) 27/06
82
0
Chans (1-2): 54-46%
Spelvärde: 132,48%
Lägsta spelbara odds: 2,17
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-1
Betway Spela nu hos Betway
Turnering: Antalya. Underlag: Gräs.

Först av allt ska det sägas. Det har varit väldigt fladdriga odds i dubbeln i Antalya den här veckan. I ett par matcher har oddsen suttit, och rört sig, på ett sätt så...jag ska inte säga att det luktar uppgjort, men det har i alla fall varit väldigt, väldigt märkligt. Sen ska man veta att uppgjorda matcher på atp-nivå i princip inte existerar längre. Spelarna har slutat med sånt, mestadels beroende på att det helt enkelt inte är så smart längre. Tekniken har kommit ikapp och det är i allmänhet inte jättesvårt att slå fast när något är i görningen. Men så finns det lite gränsfallsgrejer, och den här veckan har det varit några såna. Och den här matchen, det skiljer lite för mycket, oddset är lite för bra, för att det ska kännas helt bekvämt. Därav en lite lägre insats här än vad jag annars hade bombat på med. Lägg därtill att Molchanov har en extrem historia av uppgjorda matcher som singelspelare och ja, därav min lilla försiktighet.

Tre av spelarna i matchen är helt jämna. Molchanov, Zelenay och Polasek. Alla tre riktigt starka spelare på challengertouren. Och så har vi sen Dodig som ska vara lite bättre än de andra.

Underlaget? Ingen av spelarna är egentligen särskilt bra på gräs, så det ska inte spela någon roll åt något håll.

Dodig ska vara bättre, och därmed är motståndarna bättre totalt sett. Vårt par däremot extremt samspelt, det är inte motståndarna.

Jag landar i att matchen är helt vidöppen, men som sagt, oddset oroar mig lite. Men om det inte är något i görningen här, då är 2,88 helt magiskt.

Högst odds hos Betway. Klart högst till och med. Så passa på innan det sänks. 100% bonus upp till 1000 kronor om man ännu inte är kund.

  • 100% upp till 1000 kr i bonus!
  • Kundtjänst 24/7
  • Brett utbud av sporter

Kommentarer

Feedback