Annons

Ivan Dodig/Austin Krajicek - Wesley Koolhof/Neal Skupski: 2 - Speltips & Rekar

Matchcenter
6 november 2022 at 12:40 - Tennis, ATP
Court Central, AccorHotels Arena
6 nov 2022 at 10:59 (Uppdaterad 6 nov 2022 at 14:15) 06/11
106
+1
Chans (1-2): 45-55%
Spelvärde: 107,25%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Jämna odds. Favoritskapet till och med lite viktat åt andra hållet. Men vi har en favorit i den här matchen.

Inget speltips på singelfinalen i Paris idag. Inte som det känns just nu i alla fall. Men på dubbelfinalen, där ska vi spela.

Som jag läser rankingen så kan vi få en en världsetta i dubbel idag. Eller ja, två världsettor. Koolhof/Skupski är redan klara ettor på rankingen över världens bästa dubbelpar. De kommer vara 1200 eller 1600 poäng före Ram/Salisbury inför slutspelet. Men den rankingen är inte den viktiga i dubbelsammanhang. Det är den individuella rankingen, hur konstigt det än kan låta. Den rankingen funkar som singelrankingen. Det spelar ingen roll vem man spelat med. Man får egna poäng för alla sina resultat över året. Ram och Salisbury har turats om att vara etta där det senaste halvåret. Varför turats om? Jo, de har spelat enstaka turneringar med andra medspelare. Först hade Salisbury ett enskild resultat med en annan spelare som gjorde honom till etta. Nu den senaste månaden försvann det resultatet och det är istället Ram som haft ett resultat på annat håll som gett honom 90 poäng mer än Salisbury.

Koolhof och Skupski har dock inte spelat med några andra partners det senaste året. Så vinner de idag blir de helt enkelt delad världsetta. 

Jämför man med dagens motstånd förresten. Koolhof och Skupski har 3000 poäng mer än Dodig och Krajicek. Och där vägs det alltså inte in att Dodig och Krajicek inte spelat med varandra hela året. De får där räkna in sina poäng som de plockade med andra partners också.

Jag tycker det finns en nivåskillnad här. Dodig/Krajicek har verkligen hittat varandra och spelat grymt fin dubbel senaste halvåret, men jag tycker inte de är lika bra som Koolhof/Skupski. Jag tycker också att detta är en matchup som borde passa Koolhof/Skupski bra. De är bättre från baslinjen, de är inte sämre vid nätet, och de servar inte sämre. De känns som ett litet snäpp bättre även om det som alltid är rätt små marginaler i dubbel.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback