Annons

Speltips : Ivan Dodig/Austin Krajicek - Santiago González/Édouard Roger-Vasselin: 2

Matchcenter
16 november 2023 at 12:10 - Tennis, ATP
Centre Court
Uppdaterad
4
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 48-52%
Spelvärde: 114,40%
Lägsta spelbara odds: 1,92
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-2
Bethard Till Bethard
Nu ska det avgöras vilka som går vidare till semifinal. Direkt avgörande match här till och med och jag tror formen avgör.

Båda två har slagit Gonzalez/Molteni. Båda två har förlorat mot Granollers/Zeballos. Mycket okomplicerat här när det är dags för avslutning på gruppspelet.

Världsettorna Dodig/Krajicek mot världsfyrorna Gonzalez/Roger Vasselin. Inget fel på formen hos Dodig/Krajicek på väg in till slutspelet men de har kanske inte imponerat här i slutspelet riktigt. De var klart mer illa ute än vad det kan se ut på siffrorna mot Gonzalez/Molteni och sen chanslösa mot Granollers/Zeballos. Lite frågetecken. Klart bättre då från Gonzalez/Roger Vasselin som var minst lika bra som Granollers/Zeballos där de förlorade knappt i ett supertiebreak innan de sen krossade Gonzalez/Molteni i andra matchen. Det ska också sägas att de kom in till slutspelet som det klart bästa paret i världen de senaste två månaderna.

Jag tror att Gonzalez/Roger Vasselin är det för dagen något bättre paret och jag tycker de är minifavoriter här. Därmed blir oddset så klart bra. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kunde ej hitta några speltips

Kommentarer

Feedback