Reklam

Ivan Dodig/Austin Krajicek - Hugo Nys/Jan Zielinski: 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
18 april 2022 at 15:35 - Tennis, ATP
Court 1
17 apr 2022 at 09:26 (Uppdaterad 18 apr 2022 at 16:54) 17/04
132
+1
Chans (1-2): 64-36%
Spelvärde: 115,20%
Lägsta spelbara odds: 1,56
Units: 10/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Atp-spel i Belgrad kommande vecka och här tar vi en tidig match från dubbeln där.

Det är den här tiden på året som det är lite rotation bland dubbelparen. Hardcourtsäsongen är slut, många är missnöjda med sina resultat och söker något annat inför grussäsongen. Funkar väl ganska sällan egentligen. Det mest effektiva är nästan alltid att hålla fast vid den partner man är samspelt med. Men skit i det nu. Det som blir utfallet när spelarna börjar byta partners är att det blir lite svårare att sätta odds på matcherna, och därmed lättare att hitta bra odds.

Om detta är någon slags långsiktiga par, det vet jag inte. Det tror jag inte. Flera av de här spelarna byter konstant partners. Men oavsett vad, här har oddsen blivit fel.

Dodig sladdar lite numera. För något år sen en av världens absolut bästa dubbelspelare. Numera är han inte där, men han är en fullt okej spelare på atp-touren och bäst i den här matchen.

Krajicek är tveklöst den här matchens näst bästa spelare. Också han helt okej på atp-touren. 

Inte samspelta sen tidigare, Dodig/Krajicek men höger/vänster, borde passa bra ihop och de känns helt enkelt som ett bra par.

Nys sladdar konstant på atp-touren. Zielinski håller precis på att försöka ta sig upp från challengertouren till atp-touren. De är en tydlig nivå under vårt par.

Så är det. Vi har det bättre paret och 1,80 är fint. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback