Annons

Ivan Dodig/Austin Krajicek - Andreas Mies/John Peers: 2 - Speltips

Matchcenter
11 januari 2023 at 05:10 - Tennis, ATP
Match Court 4
10 jan 2023 at 09:53 (Uppdaterad 11 jan 2023 at 07:11) 10/01
157
+1
Chans (1-2): 61-39%
Spelvärde: 144,30%
Lägsta spelbara odds: 2,56
Units: 9/10
Hit/Miss: 2-1
Bethard Till Bethard
En öppen dubbelmatch i början av säsongen där ena sidan står i närmare 4 gånger pengarna. Ja, då spelar man.

Visst kan jag lite grann förstå att det blir tokigt med oddsen här men så här tokigt, det borde det inte bli.

De var framme i flera stora finaler förra året, Dodig/Krajicek och de var också rackarns nära att vinna. De rankas just nu som ett av världens absolut bästa par. Var deras resultat förra året lite i brist på annat, att det just nu är tunt i toppen av atp-touren i dubbel? Definitivt. Och jag tycker också de fick otroligt bra utdelning rent allmänt. De är ett starkt par. De har verkligen hittat varandra och lyckats höja sig tillsammans. Men man måste ändå se dem som individuella spelare också fortfarande. Innan de började spela med varandra så sladdade Dodig ordentligt och hade svårt att hitta en bra partner. Krajicek hade aldrig varit nära övre halvan av atp-touren innan. Man måste också se dem som par, de är bra, men jag tror kanske de kommer få en liten reaktion i år. För så bra som deras resultat var förra året, så bra är de inte. 

Mies och Peers då? Så ska man skriva, för de är inget par som normalt spelar med varandra. De är snarare två spelare som saknar partner och därför spelar med varandra här. Just att hitta rätt partner har genomgående varit Peers problem genom åren. Han har varit uppe som världstvåa för fem år sen men sen dess, han har liksom inte hittat den där fasta partnern som han funkar med. Motsatsen till motståndarna här skulle jag säga. För mig är Peers en väl så bra dubbelspelare som Dodig och Krajicek, men han har inte fått ihop det. Mies har däremot en fast partner i Krawietz. Inte så bra rankade som de en gång var. De har varit uppe som ett av världens absolut högst rankade par men Mies har varit borta lite, de har inte spelat lite mycket, och då tappat lite.

Var landar då detta?

Individuellt är detta fyra väldigt jämna dubbelspelare. Motståndarna är favoriter på att de är samspelta och ett riktigt starkt par. Det betyder en del, men knappast allt. Jag tycker det stinker supertiebreak och små marginaler lång väg och då vill man liksom sitta med det här oddset.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback