Reklam

Italien - Tyskland: 2 - Speltips & Rekar

Matchcenter
4 juni 2022 at 20:45 - Fotboll, Europa - Nations League - UEFA Nations League A
Stadio Renato Dell'Ara    Srđan Jovanović
3 jun 2022 at 11:40 (Uppdaterad 4 jun 2022 at 22:38) 03/06
10
0
Chans (1-X-2): 30-25-45%
Spelvärde: 112,50%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 5/10
Hit/Miss: 1-1
Interwetten Till Interwetten
Läs speltipset mellan Italien - Tyskland med högsta spelbara odds från vårat matchcenter. Vi har analyserat och rekat Nations League-mötet mellan länderna.

Ett vanligtvis starkt Italien i dålig form

En av historiens allra tyngsta och bästa landslag är Italien. Rent historiskt är landet ett av de mest framgångsrika landslagen som finns inom fotbollen. Faktum är att Italien är regerande mästare i VM, efter att man slog värdnationen England på straffar. Men sedan guldet i EM har det gått allt trögare för Italien som kommer till matchen mot Tyskland med en häpnadsväckande dålig form. Laget har bara lyckats vinna en av sina fem senaste matcher, trots att spelschemat har varit relativt enkelt. Och att Italien missar VM efter förlusten mot Nordmakedonien säger en del om hur det italienska landslaget mår. Att vinna Nations League skulle vara ett plåster på såren för de regerande världsmästarna.

Glöm inte att kolla in våran framsida för alla de senaste sportnyheterna!

Tyskland har fått igång maskineriet

Även Tyskland är ett av de absolut bästa landslagen rent historiskt. Men under de senaste åren har det gått trögt för tyskarna. Däremot verkar den tyska maskinen ha kommit igång på riktigt nu. Laget har vunnit åtta av sina nio senaste matcher. Den nya tränaren Hansel Flick har helt klart gjort ett strålande jobb med sitt lag. Till skillnad från Italien kommer Tyskland vara med och fightas i det kommande VM-slutspelet senare i år och att ladda upp med tuffa matcher i Nations League är nog mycket välkommande. Räkna med att Tyskland kommer ge allt för att visa världen att man faktiskt är tillbaka på allvar mot Italien.

Jämför själv odds på olika marknader i vårat matchcenter!

Italien fem senaste:

Italien – Argentina, 0-3

Turkiet – Italien, 2-3

Italien – Nordmakedonien, 0-1

Nordirland – Italien, 0-0

Italien – Schweiz, 1-1

Tyskland fem senaste:

Nederländerna - Tyskland, 1-1

Tyskland – Israel, 2-0

Armenien – Tyskland, 1-4

Tyskland – Liechtenstein, 9-0

Tyskland - Rumänien, 2-1

Kolla in våran sida för alla speltips på sidan här!

Mitt speltips Italien – Tyskland

Italien är på dekis och efter att ha missat det kommande VM-slutspelet känns det som att laget är fyllt av ånger. Samtidigt har Tyskland kommit igång rejält och har helt andra och mer positiva vibbar i truppen. Jag tror att Italien, trots hemmaplan, får det tufft i denna match. Tyskland är känns för dagen starkare och mitt speltips blir att Tyskland vinner matchen.

  • Höga odds
  • Smidig hemsida

Kommentarer

Feedback