Reklam

Italien - Sverige

17 juni 2016 at 11:08 - EM 2016
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Italien mot Sverige och chans för vårat svenska landslag att ta revansch för den mycket svaga insatsen emot Irland senast, 1-1. Idag ställs man mot ett betydligt tuffare motstånd och det vill till att kvalitén på spelet höjs både ett och två snäpp om Sverige ska ha någon som helst chans mot italienarna.

Förhandsrapporter säger att det blir två byten i Sverige inför dagens match utöver Mikael Lustig som är borta på grund av skada. Det är Albin Ekdal och John Guidetti som med största sannolikhet tar plats i startelvan på bekostnad av Oscar Lewicki samt Marcus Berg. Två byten som kan ingjuta ny energi i ett Sverige som såg mycket uddlöst ut mot Irland.

Italien vann sin premiärmatch mycket övertygande med 2-0 emot Belgien. Även om belgarna inte gjorde någon stark match så visade Italien att man verkligen inte är att räkna bort i sommarens EM. Det är framförallt defensiven som imponerar stort där både målvakten samt hela trebackslinjen huserar i den italienska storklubben Juventus till vardags.

Sverige kommer att få det otroligt tufft i dagens match. Ser spelet ut som det gjorde mot Irland så kommer man inte ha mycket att hämta. Chanserna till seger för vårat svenska landslag ser inte ljusa ut, procentuellt 20-30% chans. I skrivande stund erbjuds det odds på runt 1.95 för en italiensk vinst vilket är klart spelvärt.
  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus
Feedback