Reklam

Italien - Spanien: 1

Matchcenter
6 oktober 2021 at 20:50 - Fotboll, Europa - Nations League - Nations League A
San Siro    Sergey Karasev
5 okt 2021 at 12:23 (Uppdaterad 6 okt 2021 at 22:46) 05/10
16
0
Chans (1-X-2): 55-25-20%
Spelvärde: 126,50%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-2
NordicBet Spela nu hos NordicBet

De europeiska mästarna har inte förlorat på 37 raka matcher när de imorgon onsdag ställs mot deras semifinalmotståndare från EM i somras, Spanien. För en dryg månad sedan mötte Italien Litauen på hemmaplan och vann med 5-0. Den unge Moise Kean gjorde då två mål och kommer med största sannolikhet starta som anfallare. En annan het spelare är Juventus-spelaren, Federico Chiesa som bara växer mer och mer som spelare varje gång jag ser honom, finns en enorm potential där. Plus att de har ett av världens bästa försvar med Chiellini – Bonucci.

Spaniens resultat har varit aningen sämre sedan de åkte ut mot Italien i EM i somras. Matchen efter mötte de Sverige i EM-kvalet. Ett möte som slutade med en 2-1 vinst för de blågula på Friends. Men de kommer in i Nations League-semin med två raka vinster i ryggen där de slagit Georgien hemma med 4-0 och Kosovo borta med 0-2, båda i VM-kvalet. Men det är ett Spanien med stora skadeproblem på stjärnspelare som ska få ihop en konkurrenskraftig elva. Spelare som är out, Pedri, Thiago, Jordi Alba, Morata, Moreno och Dani Olmo. Luis Enrique har en del problem att lösa.

Fler odds och marknader på mötet i vårat matchcenter!

Jag tippar vinst till Italien här utan att tveka. Tippar att de bygger vidare på succén från i somras. Med spelare som Chiesa-Insigne i anfallet och Bonucci-Chiellini i försvaret ser jag inte att det ska kunna bli något annat än vinst. Italien har haft ett sämre resultat på hemmaplan efter EM när de mötte Bulgarien och bara fick med sig 1-1, men de studsade snabbt tillbaka efter det då de bara tre dagar senare körde över Litauen med 5-0. Självklart höjer de sig ytterligare nu när det är ett stormöte som väntar. Segern känns självklar för Mancini och co.

  • 100% upp till 100 kr i bonus!
  • Odds på division 4
  • För sportälskare!

Kommentarer

Feedback