Reklam

Island - Kroatien: Double chance: 1x

Matchcenter
26 juni 2018 at 20:00 - Fotboll, VM
Rostov-on-Don Stadium (neutral)    Antonio Mateu
25 jun 2018 at 08:56 (Uppdaterad 26 jun 2018 at 21:53) 25/06
70
0
Chans (1-X-2): 35-35-30%
Spelvärde: 124,60%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 9/10
Hit/Miss:
Expekt Spela nu hos Expekt

Island fick en drömstart mot Argentina i premiären och mycket talade för att de skulle åtminstone klara av en poäng mot Nigeria i kommande match. Så blev inte fallet i den matchen där Island såg riktigt bleka ut. Nigeria gjorde så att Island fick smaka på sin egen medicin, när de kontrade in två mål och vann matchen med rättvisa 2-0.

Kroatien har imponerat mest på mig av alla lag såhär långt. Alla spelare ser ut att ha hittat sin roll i laget och det syns även på planen, där allt stämmer. Segern mot Argentina i den senaste matchen gjorde att man tog sig vidare från gruppspelet. 

Speltips:

Island har fortfarande chansen att ta sig vidare till åttondelsfinalen men då måste man slå Kroatien påvägen. Ett Kroatien som är klara för åttondelsfinalen och som har en målskillnad på 5-0. Nigeria som ligger tvåa har 2-2 i målskillnad. Det betyder alltså att Nigeria måste slå Argentina med fem mål för att kunna gå om Kroatien, om Kroatien skulle förlora mot Island med 1-0. Enligt rykten kommer Kroatien vila en hel del viktiga spelare mot Island eftersom att de har råd med det och kanske också för att göra det svårare för Argentina att ta sig vidare. Jag tror att Kroatien kommer komma ut avslappnat och ta matchen som den kommer. De kommer absolut inte slita som i de två första matcherna och jag tror därför att Island har en fin chans till tre poäng. Island och Kroatien var i samma grupp även i VM-kvalet så de känner varandra väl. Jag kommer spela dubbelchans 1X till 1.78 hos Expekt.

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback