Reklam
25 juni 2018 at 20:00 - Fotboll, VM
Mordovia-Arena (neutral)    Enrique Cáceres
24 jun 2018 at 13:59 (Uppdaterad 25 jun 2018 at 21:58) 24/06
91
0
Chans (1-X-2): 5-25-70%
Spelvärde: 120,40%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 8/10
Hit/Miss:
Expekt Spela nu hos Expekt

Sista gruppspelsmatchen i Grupp B. Inför turneringen var det två självklara favoriter i denna grupp att ta sig till åttondelsfinal. Nu inför sista matchen i gruppen ligger Spanien och Portugal väntat etta och tvåa men Iran precis bakom och har chans att ta sig förbi även chansen inte är så stor. Det skulle krävas en vinst mot Portugal för att gå om dem och ta sig vidare.

Portugal är klara favoriter att vinna mot Iran trots att det skulle räcka med ett kryss för att ta sig till åttondelsfinal. Cristiano Ronaldo har visat att han är en av världens bästa spelare. Han har gjort alla Portugals mål än så länge och gjorde så att Portugal fick med sig en poäng mot Spanien med ett sent vackert frisparksmål.

Portugal och Spanien ligger på samma poäng(fyra vardera) och och exakt samma målskillnad till sista omgången. Båda lagen går för att vinna gruppen och måste göra ett antal mål för att få en bättre målskillnad än motståndaren, och på så vis kanske får ett "lättare" motstånd i en åttondelsfinal.

Iran måste gå för vinst mot Portugal för att ta sig vidare vilket kommer resultera i större ytor för Portugal att kontra på. Jag tror Portugal och inte minst Ronaldo kommer ta vara på det och vinna till oddset 1,72!

 

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback