Reklam

Internazionale - Tottenham: Båda lagen gör mål: Ja

Matchcenter
18 september 2018 at 18:55 - Fotboll, Europa - UEFA Champions League
Giuseppe Meazza    Clément Turpin
17 sep 2018 at 22:08 (Uppdaterad 18 sep 2018 at 20:49) 17/09
42
0
Chans: 58%
Spelvärde: 107,30%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-1
William Hill Spela nu hos William Hill

Inter gör sin första Champions League match på över 6 år, men det är inte med någon vidare form som man välkomnar engelsmännen från London. Man har inlett Serie A riktigt svagt, då man efter fyra omgångar bara skrapat ihop fyra poäng. I helgen åkte man dessutom på en förlust mot nykomlingen Parma på självaste Guiseppe Meazza stadion.  

Tottenham inledde Premier League urstarkt och hade tre vinster efter tre omgångar. Man slog bland annat Manchester United på bortaplan med hela 0-3. Men i de senaste två omgångarna har man åkt på två förluster, först tappade man en 0-1 ledning till 2-1 förlust mot Watford på bortaplan och nu senast så räckte man inte riktigt till mot Liverpool på Wembley, som vann med 1-2. Till kvällens match är det bekräftat att Hugo Lloris, Dele Alli och Moussa Sissoko missar. 

Speltips:

Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1,85 hos William Hill.

Inter går återigen ut inför sina trogna och samtidigt krävande fans på Guiseppe Meazza. Nu har man inte vunnit där i de inledande två matcherna, trots svagt motstånd, så idag känner man nog av ännu mer press. Inter har haft svårt att göra mål, men idag tror jag att man har god chans att näta inför fullsatta läktare. Icardi spelade bara en halvlek senast för att vara utvilad till kvällens match. Tottenham har gjort 10 mål efter fem matcher i Premier League. De har dessutom gjort mål i alla de fem matcherna. Kollar man på inbördesmöten så kan vi se att det varit målrika matcher och att Tottenham brukar trivas bra i Milano. En efterlängtad debut för Inter i Champions League, inför ett utsålt Guiseppe Meazza, och ett Tottenham som gör mycket mål och som trivs på bortaplan mot Inter, gör att jag spelar på att båda lagen gör mål.

  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback