Reklam

Internazionale - Napoli: 2

Matchcenter
11 mars 2018 at 20:50 - Fotboll, Italien - Serie A
Giuseppe Meazza    Daniele Orsato
10 mar 2018 at 23:08 (Uppdaterad 14 maj 2018 at 08:34) 10/03
24
0
Chans (1-X-2): 26-28-46%
Spelvärde: 101,20%
Lägsta spelbara odds: 2,17
Units: 5/10
Hit/Miss:
Interwetten Spela nu hos Interwetten

Hemmalaget Inter rivstartade i inledningen av säsongen och ledde länge Serie A. De imponerade inte direkt spelmässigt men Spaletti svetsade ihop alla lagdelar på ett magiskt sätt och Inter utstrålade länge mästarklass. Men så kom då deras första förlust mot Udinese efter 16 omgångar på självaste Guiseppe Meazza och efter den matchen har Inter inte gått att känna igen. Det har nu passerat tio omgångar sedan förlusten och de har bara lyckats vinna två matcher. Fansen har länge drömt om Champions League men jag har svårt att se hur Inter ska komma före Roma och Lazio i år, om spelet fortsätter att se ut på det här sättet. Senast slog man Benevento men det va ingen övertygande seger, där faktiskt Benevento stundtals var det bättre laget.

Juventus gjorde mål på övertid mot Lazio och säkrade därmed tre pinnar förra lördagen. Jag tror att det var orsaken till Napolis svaga insats mot Roma senare samma kväll. Nu kan Juve vid eventuell vinst mot Udinese imorgon gå om Napoli i tabellen. Napoli har satsat helhjärtat på Scudettot i år och det vore dumt om man gav upp redan nu. De har fortfarande en match kvar mot Juventus och jag tror att fighten kommer pågå fram till det mötet. 

Vi såg att Napoli nästan medvetet gav segern till Leipzig i Europa League bara för att man ska kunna lägga all fokus på Serie A. Med andra ord räknas bara Serie A guldet och efter en lysande säsong kan jag inte se Napoli tappa allt nu. Inter har inte gjort en bra match på länge nu och idag är det faktiskt klasskillnad mellan lagen. Jag spelar en rak seger på Napoli.

Talar för spelet:

  • Napoli är revanschsuget efter senaste förlusten mot Roma.
  • Inter är inte i form
  • Napoli har bättre lag
  • Man måste vinna för att Juventus inte ska rycka i tabellen
  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Höga odds
  • smidig hemsida

Kommentarer

Feedback