Reklam

Internazionale - Frosinone: Inter vinner och håller nollan

Matchcenter
24 november 2018 at 20:30 - Fotboll, Italien - Serie A
Giuseppe Meazza    Luca Pairetto
23 nov 2018 at 12:56 (Uppdaterad 26 nov 2018 at 18:42) 23/11
31
0
Chans: 60%
Spelvärde: 116,40%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss:
CoolBet Spela nu hos CoolBet

Inter närmar sig så smått andraplatsen i Serie A. På lördagskvällen tar man emot bottengänget Frosinone på San Siro där allt annat än tre poäng är en stor överraskning.

LÄGET I LAGEN

Efter en lite svajig inledning har Inter gått från klarhet till klarhet i Serie A där man nu vunnit 7 av de 10 senaste matcherna. Dock åkte man på en riktig smäll strax innan Nations League-uppehållet när man förlorade borta mot Atalanta med hela 4-1. Hemma på San Siro är man dock oerhört starka. I Serie A har laget vunnit de fyra senaste hemmamatcherna och dessutom hållit nollan i tre av dessa. 

Frosinone har inte haft någon särskilt rolig höst i Serie A. Bara en seger gör att laget för närvarande ligger näst sist. Ett lite glädjeämne är dock att man inte förlorat på fyra raka matcher. I de senaste två matcher har man lyckats ta poäng av både Parma och Fiorentina.

MATCHEN

Inter är utan tvekan storfavoriter i den här matchen. Att säga annat är att fara med stor osanning. Framför allt med tanke på att man varit mycket starka hemma den här säsongen är det en stor skräll om Frosinone tar poäng. Förvisso har nästjumbon som sagt tagit poäng av både Parma och Fiorentina, men att möta Inter är något helt annat.

Dock är bara seger för Inter inte särskilt mycket att spela på så därför säger vi att de också håller nollan. Bäst odds hittar vi hos Coolbet som bjuder 1.94 gånger pengarna för den kombinationen.

Speltips: Inter vinner och håller nollan till 1.94 hos Coolbet

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback