Reklam

Inter - Chievo

1 februari 2016 at 14:01 - Fotboll, Italien - Serie A
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Dag: onsdagen den 3:e februari 
Tid: 20.45
Plats: Giuseppe Meazza, Italien 
Då var det dags för den 23:e omgången i Serie A. Nu börjar vissa lag dra ifrån i täten och det är främst Juventus och Napoli som fajtas om Scudetton. För övrigt så är tabellen väldigt tajt och det är många lag som fajtas med varandra om placeringarna.

Hemmalaget Inter ligger på en fjärdeplats i Serie A med nio poäng upp till serieledande Juventus. Bortalaget som är Chievo i denna match ligger på en elfteplats i Serie A. Chievo har fjorton poäng upp till Inter och Europa League platsen.

Förra mötet lagen emellan slutade 0-1 till Inter. Det var en väldigt jämn match med få målchanser, men Inter spelade stabilt och lyckades vinna matchen. Matchens enda målskytt blev Mauro Icardi i den 42:e matchminuten. 

Matchen
Jag tror att matchen kommer ut på samma sätt som i det senaste mötet. Där det blir en match med få målchanser och två lag som är defensivt lagda. Inter kommer göra ett mål och sen försvara sin ledning, vilket dom är väldigt skickliga på. Inter är väldigt duktiga i defensiven och Chievo kommer att ha stora problem att få hål på deras försvar.

Matchodds 1X2 
Alla odds är hämtade från bet365.com
Inter, 1.53

Oavgjort, 3.75

Chievo, 7.00

Mitt tips: Resultat 1-0

Inter har vunnit väldigt många matcher den här säsongen med 1-0. Det är stor sannolikhet att det blir så även i denna match. Inter har en vana att göra ett mål och sen försvara sin ledning. En matchbild som jag tror kommer bli i denna match också.
  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns
Feedback