advert

Inter - Bologna

17 januari 2017 at 22:00 - Fotboll, Italien - Coppa Italia
7 apr 2017 at 15:24 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 15:49) 07/04
1
0
Inter är i superform och på hemmaplan är man såklart väldigt starka, dock sägs Pioli rotera en del i defensiven som jag tror påverkar. Bologna verkar å andra sidan mönstra en stark elva och har allt att vinna här. Båda lagen gör mål?!

Inget snack om att Inter är i superform just nu efter ännu en seger hemma mot Chievo i lördags. Man vände 0-1 till 3-1 men i ärlighetens namn var det en match som borde slutat 8-1 så pass överlägsna var Inter, endast en storspelande målvakt i Chievo stod i vägen för fler mål. Med nye tränaren Pioli är man ett mer offensivare lag än innan och det passar onekligen detta Inter. Prioriteten är såklart ligan och att nå en plats så man kan kvala till Champions League nästa säsong, vilket märks en aning då det verkar som man kommer att rotera i defensiven till denna match vilket gör att jag inte tror man kommer håla någon nolla här. Viktige mittbacken Miranda är inte ens uttagen och den andre mittbacken Murillo sägs inte heller starta. Inte heller målvakt Handanovic verkar starta här eller någon av de ordinarie ytterbackarna. Mycket spekulationer såklart men nog blir det en del rotation vågar jag påstå. Framåt ser det dock starkt ut även om Perisic inte är uttagen i truppen. Men det finns bra bredd i offensiven.

Och om vi kollar på Bologna så vann dom sin match i helgen också, 0-1 borta mot Crotone. Sen är man inget superbra bortalag ska sägas men inte heller superdåliga. Tränare Donadoni har sagt att att han tar cupen på största allvar och det verkar även så när man ser den preliminära startelvan som flera sidor skrivit ut. Det är en stark elva så nog tror jag att man kommer ge ett formstarkt Inter en rejäl match här och chansen till att man gör mål tycker jag ändå är rätt stor, med tanke på hur offensivt Inter spelar och den troliga rotationen i defensiven. I September möttes man i ligan även då hade Bologna bortaplan, då fick man resultatet 1-1. Nu tror jag kanske att det kan bli både 2-1 eller 3-1. Man saknar nämligen ordinarie backarna Gastaldello och Torosidis denna gång. Men i övrigt ser det ut att bli ett ordinarie bortalag med bland annat Destro längst fram.

Inter är rejält formstarka och har hemmaplan. Men Bologna tar cupen på allvar och har allt att vinna här. Och med en viss rotation i Inters backlinje och spelare borta i Bolognas backlinje så tror jag vi kan få se mål från båda håll. Och i bara 3 av de 10 senaste matcherna lagen emellan har något lag nollats.

Mitt spel blir alltså att båda lagen gör mål här till ett odds på 1.95 hos Mobilbet. Spar dock lite på insatsen som hamnar strax under medel.
  • Bra mobilversion
  • Generösa kampanjer
  • Enkla betalningar

Kommentarer

Feedback