Reklam

IK Oskarshamn - Pantern: 1

24 augusti 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - HockeyAllsvenskan
24 aug 2018 at 12:01 (Uppdaterad 25 aug 2018 at 10:41) 24/08
51
0

Träningsmatch

Chans (1-X-2): 54-18-28%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 1,85
Units: 5/10
Hit/Miss: 2-1
NordicBet Spela nu hos NordicBet
På förhand känns detta som ett toppen mot botten möte i Hockeyallsvenskan.
Oskarshamn bygger om även denna säsong medan Pantern ser klart försvagade ut mot förra säsongen. Fortsätter förlustraden för skåningarna?

IK Oskarshamn får bygga om även inför säsongen 2018-2019. Fjolårssäsongen gick oväntat bra och laget var bara en seger ifrån att få direktkvala mot Mora om att gå upp till SHL. 
Med framgånger utvecklas spelarna och många försvinner. Men sportchefen P. Kenttä fortsätter att hitta rätt material till sitt lag och Oskarshamn ser även intressanta ut den här säsongen. 

Vad talar för en småländsk seger?
► Ett på nytt bra lagbygge hos Oskarshamn. Trots att flera tongivande spelare har försvunnit som; J. Hagelin, M. Björk, M. Ågrån och N. Johansson är ersättarna långt ifrån sämre. 
In har det kommit rutin och skickliga poänggörare: J. Hillding, N. Heinerö, A. Hutchins och V. Öhman för att nämna några. 
Truppen är fortsatt väldigt bred och säsongen kommer bli spännande för laget och sina supportrar!
► Oskarshamn har imponerat under försäsongen. Trots en blygsam 3-5 förlust över Västervik har spelet sett väldigt bra ut. Laget har styrt och ställt och har bland annat vunnit skotten med 95 - 32 på två matcher och det är egentligen defensiven som varit akilleshälen. 
Oskarshamns seger kom mot division 1 laget Kalmar med 4-2
► Pantern ser inte bra ut. Två raka förluster under försäsongen. Förlust mot Malmö 0-2 och mot Västervik 1-4. 
Laget har tappat mer spets än vad som värvats in. Offensiven ser tämligen svag ut och Pantern tippas tidigt som ett utav säsongens bottenlag i Hockeyallsvenskan. 

Vad talar emot:
► Oskarshamn bygger nytt. Det är bland annat bara en back kvar från förra säsongenstrupp, nytt tränarpar har kommit in och att bygga om från början ännu en gång gör sig inte sig själv. Det blir rörigt innan alla spelare känner varandra och spelet sitter på isen.
► Pantern trivs ofantligt bra mot just Oskarshamn. Är det något lag Pantern vinner mot är det just mot smålänningarna. Oskarshamn har bara lyckats vunnit en gång av sina fem senaste hemmamatcher mot Pantern. 
► Skrämmande blir det faktiskt även när Pantern visar upp sin målvaktsfront. In med L. Volden och J. Bjurö är kvar. Målvaktsparet är ett utav Hockeyallsvenskans bästa.

Hemmalaget kan i stort sett mönstra full trupp förutom tre juniorer som är på landslagsuppdrag. I övrigt är alla friska och hela och vi kan verkligen snacka om ett laddat hemmalag där dom nya tränarna Åhlund och Hallberg möter sitt gamla lag.

  • 100% upp till 1000 kr i bonus!
  • Odds på division 4
  • För sportälskare!
Feedback