advert

IK Oskarshamn - MoDo: Double chance: X2

Matchcenter
16 december 2017 at 18:00 - Hockey, Sverige - HockeyAllsvenskan
16 dec 2017 at 08:47 (Uppdaterad 16 dec 2017 at 20:14) 16/12
56
0

Chans (1-X-2): 45-23-32%
Spelvärde: 104,50%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-3
Unibet Spela nu hos Unibet
Toppmatch i Hockeyallsvenskan i Be-Ge Hockey Center när tabellfyran Oskarshamn möter tabellsexan Modo.
Det skiljer blott fyra poäng mellan lagen, men trots det är Oskarshamn skyhöga favoriter. Något jag inte köper då Modo är ett av seriens bästa bortalag, kommer till spel med tre raka vinster och besegrat Oskarshamn i dom tidigare mötena under säsongen. Skrällvarning här!

Vad talar för:
► Formkuvorvorna. Oskarshamn föll pladask mot formsvaga Björklöven med 1-5 på bortaplan senast och har tre förluster på sina fem senaste matcher.
Modo däremot vann för tredje matchen på raken när AIK besegrades med 4-1 på hemmaplan och har nu fyra vinster på sina fem senaste.
► Två möten under säsongen har resulterat i två segrar för Modo. Filosofin Modo spelar den här säsongen har varit ett lyckat koncept mot Oskarshamn och båda vinsterna har varit tämligen rättvisa. 3-0 på bortaplan och 5-3 i hemmahallen.
► Mood's stabila försvarsspel. Laget har släppt in blott femtionio mål på tjuoosex matcher vilket är andra minst i ligan. Till det gör laget allra flest mål framåt. Hela sjuttiosju stycken har det blivit hittills.
► Seriens andra bäst lag i powerplay. Med över 27% i utdelning är Modo livsfarliga i den spelformen. Medan Oskarshamn "bara" är seriens åttonde bästa lag i boxplay och är det lag som drar på sig sjätte flest tvåminutare. Jämför med Modo som drar på sig andra minst i hela ligan.

Vad talar emot:
► Modo's skadeproblem. Laget saknar M. Röymark som är på landslagsläger. E. Hanses. H. Björklund och M. Häggström.
► Oskarshamn är seriens andra bäst hemmalag och bara fem matcher av tretton har motståndarna fått med sig poäng.
► Stark hemmaseger av Oskarshamn senast när formtoppade Leksand besegrades med 1-0. En stark match och smålänningarna spelade det spel laget har tänkt att göra under säsongen. Laget har vunnit åtta av sina nio senaste hemmamatcher.

Med ett pånyttfött Modo som verkligen börjar röra på sig mot ett något stukat självförtroende i hemmalaget. Modo trivs bra mot Oskarshamn med lagets försvars och målvaktsspel som visas upp är det ingen självklar hemmaseger. Håller Modo sig till sin gameplan kommer Oskarshamn att få det tungt. 

  • Svensk gigant inom betting
  • Felfri produkt
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback