Reklam

IK Oskarshamn - Leksand: 2

Matchcenter
22 mars 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - HockeyAllsvenskan
21 mar 2018 at 23:47 (Uppdaterad 22 mar 2018 at 21:20) 21/03
104
0
Chans (1-2): 47-53%
Spelvärde: 111,83%
Lägsta spelbara odds: 1,89
Units: 6/10
Hit/Miss:
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Chans till avgörande för Leksand efter att ha skaffat sig matchboll från match ett och avgörande i overtime.
Sist dalmasarna gästade vann laget med 6-1. En ny seger att beakta?

1-0 i matcher till Leksand efter att ha vunnit med 5-4 efter övertid på hemmaplan i match ett. En match som däremot såg ut att gå mot en säker Leksand's seger när laget vände 1-2 till ledning 4-2 med mindre än åtta minuter kvar av matchen.
Oskarshamn ville däremot annat och kvitterade med 1,18 kvar i spel sex mot fem. Slutligen vann Leksand i övertidsspelet i numerärt överläge och slarv från smålänningarna. Något som har gett en starkare boozt för dalmasarna än vad det har gett det kommande hemmalaget.

Vad talar för:

► Att Leksand lyckades ta sig samman. Trots en mer eller mindre missräkning skett och 4-2 blev 4-4 och övertid lyckades Leksand hämta sig och avgöra matchen.
Ett avgörande jag ser kommer vara väldigt viktigt inför denna match och antar att det kändes tungt hos Oskarshamn. 
► Nyförvärven levererede. D. Pietta var tillbaka efter skada och oj vad han presterade. Två mål och en assist var han på ett riktigt spelhumör och visade en enorm offervilja och entusiasm. Han visade att han är i Leksand för att spela upp laget till SHL. Backarna McNally och Madaisky var återigen starka i sin offensiv.
► Fem mål på defensivt starka Oskarshamn. Notera att Oskarshamn bara släppt in sju mål under fem matcher i slutspelsserien. Mot Leksand blev det fem direkt och det var bud på mer. Dalmasarna hittade verkligen en gedigen melodi att visa tyngden i offensiven. 
► Favoritskapet är på Oskarshamn i denna match enligt oddssättarna. Där håller jag inte med utan ser denna match som en pluskant för Leksand. 
Leksand är större, starkare och har bättre spelare än sina motståndare och har även 1-0 i matcher. Oskarshamn måste vinna och med 2,11 på bortasegern inkluderat övertid är det för bra för att låta bli.

Vad talar emot:

► Defensiven från match ett. Leksand var återigen väldigt passiva i egen zon och bjöd på mål. Både reduceringen 3-4 och kvittering till 4-4 visade en väldig passivitet och nonchalans i hemjobbet. Leksand måste göra jobbet hela vägen om det ska bli seger.
► Desperation hos hemmalaget. Oskarshamn har ingenting att förlora utan vid förlust är säsongen över. För smålänningarna kommer det vara att kriga till sista svettdroppen och laget kommer ha en enorm hemmapublik till matchen. 

Jag förväntar mig att det psykoligiska 5-4 målet från D. Pietta blir det avgörande i denna matchserie. Slarv från Oskarshamn i egen zon och blev straffade direkt. Något jag tror tagit musten ur hemmalaget och tände gästerna ordentligt. 
Leksand är för bra att ta detta till en tredje match.

  • Hög återbetalning
  • grymt bra välkomstbonus
  • relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback