Reklam

Oskarshamn - HV 71: 1

Matchcenter
30 januari 2020 at 19:00 - Hockey, Sverige - SHL
26 jan 2020 at 10:25 (Uppdaterad 30 jan 2020 at 21:12) 26/01
47
0
Chans (1-X-2): 33-19-48%
Spelvärde: 113,85%
Lägsta spelbara odds: 3,03
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-3
Betsson Spela nu hos Betsson
SHL

Det alla visste inför säsongen tog ett tag att slå fast i verkligheten men nu börjar det närma sig att Oskarshamn till slut blir klart för negativt kval. Linköping har slutligen fått upp lite fart och börjat vinna matcher och kvar står Oskarshamn och Leksand och trampar ner mot kvalet.

Jag tror dock inte att man gett upp och det ska man heller inte göra ännu. Vinsten borta mot Skellefteå senast var enormt viktig och lika enormt överraskande. Utan den hade det nog nästan varit kört men till skillnad från Leksand som är sju poäng efter har Oskarshamn fortfarande lite slagläge på Linköping ovanför strecket, fem poäng bakom. Seger här för Oskarshamn och man är med i striden igen. Tre poäng framför Linköping finns också Brynäs som inte går bra och vem vet, om de parkerar i tabellen skulle de kunna bli indragna. Det finns fortfarande möjlighet för Oskarshamn.

Oskarshamn fullt vettiga hemma

Oskarshamns 23 inspelade poäng på hemmaplan hade placerat dem som åtta i tabellen för inspelade bortapoäng. Kort sagt, Oskarshamn är bättre hemma än nästan hälften av seriens lag är på bortaplan, men det märks inte på oddsen när Oskarshamn spelar hemma.

Det som talar emot här är att HV är sjukt bra borta. De är näst bäst i serien borta med sina 30 poäng. Jag tror dock att det kommer jämna ut sig lite under seriens slutskede. Det kan i princip inte hända att ett lag plockar fler poäng borta än hemma utan det borde bli så att HV tappar lite i bortastyrka under säsongens slutskede.

Här får HV spela en bortamatch som är som en hemmamatch lite grann. De kommer behöva föra spelet och det är just det de inte trivs med.

Jag har en god känsla för Oskarshamn här och jag tycker oddset på dem är på tok för högt.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • 100% upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback