Reklam

IK Oskarshamn - HC Vita Hästen

22 januari 2016 at 10:16 - Hockey Allsvenskan
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Matchstart kl. 19:00 @ Be-Ge Hockey Center 

Oskarshamn har gjort en riktigt bra säsong och man har under större delen varit ett av topplagen i HockeyAllsvenskan. Med en intressant ung trupp och några nyförvärv som verkligen har visat framfötterna har lagbygget sett riktigt bra ut. Tänker framförallt på de två Nordamerikanerna Nicolas Deschamps och Mitch Wahl. De är två av de bärande spelarna som varit oerhört viktiga i de täta matcherna. Laget ligger just nu på en femteplats men en vinst ikväll innebär att man tar över fjärdeplatsen från Vita Hästen.

Något som kommer att bli talande i kvällens match är Oskarshamn jämna spel. Man spelar ett tight försvarsspel samtidigt som man väljer sina lägen. Det är ett svårt lag att möta och Vita Hästen som spelar på ett mer juniorlikt sätt med rivigare spel kommer nog få det svårt på bortaplan. Målvaktsspelet kommer ha en stor roll i matchen och Vita Hästen kan ställa någon av de fyra målvakter som har spelat i år och ändå förvänta sig en bra insats. Lite skillnad är det på målvaktsfrågan i Oskarshamn men truppen består iallafall av en riktigt stabil förstamålvakt.

Jag förutspår en jämn hockeymatch där Oskarshamn kommer ta över mer desto längre matchen går. Vita hästen kommer med all säkerhet att gå för full kareta från start men kommer successivt tröttas ut av motståndarförsvaret.

Matchodds 1X2
Oddsen är hämtade från bethard.com
Oskarshamn, 2.12
Oavgjort, 3.70
Vita Hästen, 2.65

Mitt tips: Vinst Oskarshamn

Jag tror Oskarshamn kommer att stå som vinnare efter 60 minuters spel. En jämn och tät match kan vi förvänta oss och spänning in i det sista. Ska bli en otroligt rolig hockeymatch att följa!
  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar
Feedback