Reklam

IFK Värnamo - Degerfors: Båda lagen gör mål: Ja

Matchcenter
16 september 2018 at 15:00 - Fotboll, Sverige - Superettan
15 sep 2018 at 21:52 (Uppdaterad 16 sep 2018 at 16:52) 15/09
26
0
Chans: 68%
Spelvärde: 112,88%
Lägsta spelbara odds: 1,47
Units: 8/10
Hit/Miss: 1-2
Bethard Spela nu hos Bethard

Så som Värnamo spelar just nu, så ska de ligga i toppen av tabellen och inte i botten.  Värnamo har ju legat i botten hela säsongen och då valde styrelsen att agera och värva in några nya spelare. Det har gett effekt omgående och nu har Värnamo lyft från jumboplatsen till en 13:e plats, dock så är man fortfarande på fel sida av tabellen, närmare bestämt på en kvalplats. Men en seger idag och man lämnar farozonen. 

Degerfors är inne i en fin trend för tillfället. De har bara en förlust på de sex senaste matcherna och hoppet om tredjeplatsen, som ger kval till Allsvenskan lever fortfarande. En vinst mot Värnamo gör att man bara har sju poäng till Eskilstuna på 3:e platsen. 

Speltips:

Jag tror på en målrik match och mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1,66 i odds hos Bethard. 

Värnamo har inte förlorat på åtta raka matcher, inklusive en cupmatch. Av de åtta har man vunnit sex. Man har dessutom gjort mål i nio raka matcher. Även Degerfors har gjort mål i nio raka matcher och de har som sagt bara en förlust på de sex senaste matcherna. Kollar vi på inbördes statistiken så kan vi se att det brukar bli målglada matcher. 12 av 13 möten har slutat med BLGM. Ingen av lagen tjänar så mycket på ett oavgjort resultat heller, så därför kan det bli en riktigt offensiv och underhållande match

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback