Reklam

IFK Värnamo - Hammarby: 2 - Speltips & Rekar

Matchcenter
29 maj 2022 at 17:30 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Finnvedsvallen
25 maj 2022 at 11:17 (Uppdaterad 29 maj 2022 at 19:25) 25/05
10
0
Chans (1-X-2): 15-30-55%
Spelvärde: 105,05%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-0
NordicBet Till NordicBet
Odds och speltips på matchen mellan IFK Värnamo - Hammarby i den tionde omgången av Allsvenskan 2022. Vi rekar mötet med högsta möjliga odds.

IFK Värnamo i behov av poäng

Förra säsongen spelade IFK Värnamo i Superettan och gjorde stor succé. Det var inte många som trodde att Jonas Thern och hans gäng skulle gå och vinna hela Superettan ifjol. Men det gjorde de och under söndagen tar man emot ett av Allsvenskans just nu bästa lag – Hammarby. Att Värnamo skulle få det tufft i Allsvenskan kunde nog många förutspå och efter nio omgångar har laget bara lyckats skrapa ihop nio poäng. Men de har ändå presterat hyfsat bra med tanke på förutsättningar och har i skrivande stund en målskillnad på 10 gjorde och 12 insläppta. Inte fy skam ändå.

Däremot är klubben i stort behov av poäng för att undvika en eventuell nedflyttningsstrid i slutet av säsongen. Jag skulle gissa på att Jonas Thern och hans manskap bara har ett mål med säsongen, vilket är att stanna kvar i Allsvenskan. Klubbens främsta spelare är utan tvekan Marcus Antonsson som i dagsläget står på fem gjorda mål (alltså 50% av lagets mål denna säsong). Räkna med att Värnamo får det tufft mot Hammarby.

Hammarby med strålande inledning på säsongen

Stockholmsklubben har de senaste säsongerna varit med och hotat i toppen av tabellen, men aldrig lyckats gå hela vägen och vinna Allsvenskan. Efter inledningen på denna säsong är det många, med all rätt, som både tror och känner att detta är Hammarbys år. På de nio inledande matcherna har klubben enbart förlorat en och spelat två oavgjorda, vilket innebär att laget har hela 20 poäng och leder serien.

Hammarby kommer till matchen mot Värnamo efter en riktigt stark 3-0 vinst hemma mot ett tufft motstånd i Norrköping. Dessutom gjorde mittfältskuggen Bojanic två läckra mål vilket var mycket viktigt för inte bara honom personligen utan även hela klubben. Hammarby har onekligen inlett denna säsong bäst av alla lag i Allsvenskan och jag blir inte förvånad om klubben tar det där efterlängtade guldet denna säsong. Jag vet, det är tidigt på säsongen, men ändå!

Värnamo fem senaste:

Helsingborg - Värnamo, 1-4

Mjällby - Värnamo, 1-1

Värnamo - Häcken, 1-2

Norrköping - Värnamo, 2-0

Värnamo - Degerfors, 2-0

Hammarby fem senaste:

Hammarby - Norrköping, 3-0

Hammarby – AIK, 3-3

Kalmar – Hammarby, 2-0

Hammarby - Malmö, 0-0

Sirius – Hammarby, 0-3

Mitt speltips Värnamo - Hammarby

Det finns verkligen något i mig som gillar när de mindre klubbarna gör stora saker med små medel. Jag både hoppas och önskar att Värnamo lyckas stanna kvar i Allsvenskan denna säsong. Men jag tror att i matchen mot Hammarby, som ju har inlett otroligt starkt, får laget det mycket tufft. Min magkänsla säger att Hammarby tågar på och vinner matchen. Mitt speltips blir att Hammarby vinner.

  • 100% upp till 500 kr i bonus!
  • För sportälskare!

Kommentarer

Feedback