Reklam

IFK Värnamo - AIK: Båda lagen gör mål: Ja - Speltips & Rekar

Matchcenter
24 juli 2022 at 15:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Finnvedsvallen
23 jul 2022 at 11:33 (Uppdaterad 24 jul 2022 at 17:05) 23/07
18
0

Allsvenskan

Chans: 55%
Spelvärde: 101,75%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-3
Unibet Till Unibet

Kall torsdag både för mig och för AIK som lyckades förlora mot Poltava. Nu är det dags för en tuff match på Finnvedsvallen i de småländska skogarna och jag tror på mål. BLGM (Båda lagen göra mål) spelas.

0-0 mot Malmö FF med mersmak, 1-2 mot Häcken där man hade bud på mer och lite oflyt med studsarna och seger mot Hammarby 1-0. Värnamo har imponerat på hemmaplan den här säsongen och inte visat respekt för något lag. 9 av lagets 13 poäng så här långt är hämtade på Finnvedsvallen, men det borde varit både mer poäng och mål.

AIK kommer från en cupmatch i Europa den här veckan och släppte in 3 mot ett ukrainskt lag som ej tävlingsspelat sedan december. Snygga mål men svaghetstecken i defensiven och kollar vi Gnagets bortastats i Allsvenskan har laget släppt in fjärde mest (14 mål) på 7 matcher. Man har gjort 12 mål framåt så det händer en hel del på resande fot till skillnad frn hemma på Friends där man endast släppt till 3 mål på 9 matcher.

Tung smäll för Värnamo på Tele2 Arena efter 0-5 mot Djurgården. Oscar Johansson och Netinho saknades då men lite oklart på statusen på spelarna idag. Stort plus såklart om någon skulle vara tillbaka här. Ajdin Zeljkovic gjorde debut i anfallet och skyttekungen från ÖIS kommer säkerligen hitta nät när som.

Drar inte för stora slutsatser över nederlaget i Stockholm då smålänningarna är ett helt annat lag hemma. Förväntar mig en matchbild likt tidigare där lägen garanterat kommer skapas, troligtvis åt båda håll. Ett utvilat IFK med en vass anfallstrio bör få hål på gästerna, men får nog samtidigt svårt att hålla nollan.

Har en liten mysig magkänsla att Värnamo tar det här så har plockat en liten på rak seger som sidospel, men huvudspelet blir alltså att båda lagen hittar nät.

2-1?

  • 100% upp till 1000 SEK
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback