Reklam

IFK Norrköping - Hammarby: Totalt över 9 hörnor

Matchcenter
13 augusti 2018 at 19:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Nya Parken
13 aug 2018 at 11:40 (Uppdaterad 13 aug 2018 at 22:34) 13/08
54
0
Chans: 65%
Spelvärde: 107,90%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 7/10
Hit/Miss:
Bet365 Spela nu hos Bet365

Norrköping missade chansen att haka på Hammarby och AIK i toppen i den senaste omgången och är nu fem poäng efter Hammarby och åtta bakom AIK, eftersom att AIK vann mot Elfsborg igår (Söndag). Idag måste man nästan vinna för att avståndet inte ska bli allt för långt. Tidigare i veckan sålde man backen Jon Fjoluson till Krasnodar och det är försvagar såklart IFK:s defensiv. 

Efter en svajig period med många poängtapp, så har Hammarby nu återigen hittat formen. Man har nu fyra raka utan förlust varav tre raka vinster. De ska sägas att de senaste vinsterna kommit mot Dalkurd och två matcher mot Trelleborg, så med andra ord lätt motstånd. 

Speltips:

Den här matchen har alla förutsättningar för en kanonmatch. Utsålt Östgötaporten och två av seriens mest underhållande lag, mycket bättre än såhär blir det inte. Jag tror på en fartfylld match där båda av lagen kommer gå för segern. Hammarbys tränare har tidigare sagt att Hammarby alltid går för tre poäng och att det är värt att riskera en poäng för att få med sig tre. Norrköping måste vinna de också som sagt, för att inte hamna efter i toppen och därför kommer jag spela på hörnspel. Första mötet i Stockholm hade hela 16 hörnor totalt och jag tror på många hörnor även i dagens match. Jag spelar över 9 hörnor totalt, till 1.66 gånger pengarna hos Bet365.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback