Reklam

IFK Norrköping - Dalkurd: 1

Matchcenter
19 maj 2018 at 18:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Nya Parken
18 maj 2018 at 22:57 (Uppdaterad 19 maj 2018 at 19:52) 18/05
54
0
Chans (1-X-2): 62-23-15%
Spelvärde: 104,78%
Lägsta spelbara odds: 1,61
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard

Det är efter åtta omgångar spelade fortfarande svårt att få grepp om Norrköping. De spelar inte någon strålande fotboll men fortsätter ändå att vinna. Inför dagens match har man två raka vinster och i båda har man hållit nollan. Senast vann man på bortaplan mot IFK Göteborg i en match som Göteborg dominerande men hade svårt att överlista Pekings reflexsnabbe målvakt Isak Pettersson, som bokstavligen räddade Norrköping i den matchen. 

Dalkurd åkte på ytterligare en förlust i den senaste matchen mot Djurgården på bortaplan med 1-0 och det var lagets femte raka förlust på bortaplan, noterbart är också att man bara gjort mål i en av dessa fem bortamatcher. 

Norrköping har en match mindre spelad än AIK som ligger på andra plats och kan vid en seger gå upp på samma poäng. På söndag spelar AIK derby mot Hammarby och där kan det bli poängtapp mot serieledarna. Hur det än blir i den matchen så kommer det gynna Norrköping, om nu Norrköping vinner mot Dalkurd idag. Dessutom så tappade både Örebro och Kalmar poäng i sina senaste matcher vilket gör att Peking kan rycka ifrån de lite i tabellen. Även Häcken har en tuff bortamatch mot Malmö. Peking förlorade mot nykomlingen Trelleborg i den senaste matchen på Östgötaporten och idag finns det inte en chans att man förlorar mot ytterligare en nykomling som dessutom är sämst i ligan på bortaplan. 

En rak seger på IFK Norrköping spelas!

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback