Reklam

Norrköping - Häcken: x

Matchcenter
13 mars 2021 at 16:00 - Fotboll, Sverige - Svenska Cupen
12 mar 2021 at 15:40 (Uppdaterad 13 mar 2021 at 17:53) 12/03
6
0
Chans (1-X-2): 20-50-30%
Spelvärde: 180,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 9/10
Hit/Miss: 2-3
Betsson Spela nu hos Betsson

Den mest spännande av de fyra kvartsfinalerna på förhand är utan tvekan matchen mellan IFK Norrköping och BK Häcken. Två tidigare AIK-tränare ställs mot varandra när Richard Norling ställs mot Anderas Alm. Norrköping har ett intressant lag och BK Häcken slutade trea förra säsongen.

IFK Norrköping har ett starkt lag

IFK Norrköping vann sin grupp före lag som GIF Sundsvall, Sandvikens IF och IFK Göteborg. Laget har fått behålla sina största stjärnor i form av Sead Haksabanovic och Christoffer Nyman. Dessutom har laget plockat tillbaka Linus Wahlqvist och det blir otroligt intressant att se vad laget kan hitta på den här säsongen. Nu kommer största provet hittills när BK Häcken kommer på besök.

Haksabanovic har varit otroligt het under gruppspelet då han gjort mål i samtliga matcher. Totalt har det blivit fyra mål för den offensive mittfältaren som mycket väl kan lämna klubben i sommar för större klubbar. Men mot BK Häcken kommer han vara tillgänglig.

BK Häcken är ett starkt cuplag

BK Häcken hade en väldigt enkel grupp med Dalkurd, IK Gauthioid och Helsingborgs IF. Det blev segrar mot alla utom HeIF där Häcken endast fick 1-1 mot det nyblivna superettan-laget. Men Häcken har ett starkt lag och definitivt hota Norrköping. Laget har fått tillbaka Alexander Jeremejeff som gjort två mål i gruppspelet. Han måste Norrköping se upp med inför kvartsfinalen.

BK Häcken vann båda matcherna mot IFK Norrköping förra säsongen med uddamålet men innan dess hade laget tio raka förluster mot ”Peking”. Senaste gången lagen möttes i cupen var 2015 och då vann BK Häcken med 3-1.

En jämn match där förlängning avgör?

Det är hugget som stucket om vem som tar sig vidare av de två lagen. Norrköping känns i något bättre form och har imponerat lite mer i gruppspelet. Samtidigt är Häcken ett bra cuplag och svåra att slå. Visst har Norrköping fördel av hemmaplan men Häcken spelar också på plast och som bekant finns det ingen publik på läktarna.

Vi tror att det blir så jämnt att förlängning eller straffar kommer att avgöra detta spännande möte. Därför tror vi också att det står oavgjort efter ordinarie tid vilket vi också spelar på. Vi tror också på en målsnål tillställning där lagen tar ut varandra.

Speltips: Oavgjort till oddset 3,60 samt under 2,5 mål till oddset 2,20. Du hittar båda dessa spel hos Betsson.

  • 100% upp till 100 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback