Reklam

IFK Mariehamn - FC Inter Turku Åbo

8 februari 2016 at 15:46 - Annan
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Idag tar IFK Mariehamn emot FC Inter Turku på hemmaplan. Matchen spelas i ett kallt och vintrigt Finland, vilket försvårar en del förutsättningar för hur matchen ska sluta. Det som står på spel är 3 poäng till ligacupen (Liigacup). Därför kommer det åtminstone vara två hungriga lag som går ut på Wiklöf Holding Arena idag. Vi tror att IFK Mariehamn från de svensktalande delarna av Finland kommer plocka hem dessa tre poäng. Ett odds som ger oss 2.30 gånger satsade pengar.

Varför tippar vi så..

IFK Mariehamn har länge varit den mest dominerande klubben på Åland sedan 30-talet och har en lång historia. Laget har vunnit Åländska mästerskapen 39 gånger, samt Åländska cupen 44 gånger sedan klubben skapades. Däremot har klubben endast vunnit finska mästerskapen 1 gång där de numera spelar. Vi tror att det kan vara en tuff uppgift för FC Inter Turku från Åbo att ta sig till Åland för att spela hem tre poäng. Lagen är mycket jämna och tidigare i säsongen fick lagen 3 poäng vardera efter de spelat två matcher i ligan.

Åland har visat sig varit ett bra fäste för IFK Mariehamn som har lyckats att försvara sin borg på ett bra sätt. Laget har ett mycket bra hemmafacit som berättar att det är svårt att komma till ön som bortalag. Det är inte lätt att få med sig supportrar, och många ser det som den längsta resan på säsongen. Däremot är ålänningarna gärna sugna på att slå sina landsmän från det finska fastlandet. En rivalitet som har går långt tillbaka i tiden.

Odds hos Bet365

Om du vill spela på matchen med bra odds så rekommenderar vi dig alltid vidare till Bet365. Där har de sett till att garantera dig att spela några av marknadens bästa odds. Där hittar vi matchen med IFK Mariehamn och FC Inter Turku med respektive odds på sluttidsresultat.
IFK Mariehamn vinner matchen efter fulltid - 2.30 Matchen slutar oavgjort – 3.10
FC Inter Turku vinner matchen efter fulltid – 3.25
  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns
Feedback