Reklam

IFK Kristianstad - Montpellier AHB: (AH: +4,5) 1

Matchcenter
3 november 2018 at 19:30 - Handboll, Europa - EHF Champions League
2 nov 2018 at 17:45 (Uppdaterad 3 nov 2018 at 21:03) 02/11
38
0
Chance (1-X-2) including handicap: 65-0-35%
Spelvärde: 111,80%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 7/10
Hit/Miss: 29-29
CoolBet Spela nu hos CoolBet

Vem trodde att förra årets Champions League-mästare Montpellier efter fem matcher inte vunnit en enda match? Visserligen är denna grupp helt klart den tuffaste gruppen och varje match är svår. Bottenmöte i gruppen där även Kristianstad är segerlösa med noll poäng i botten. 

Kristianstad ska man inte ha några större förväntningar för avancemang och speciellt inte efter de fem inledande förlusterna i gruppen. Lag som Barcelona, Vive Kielce, Rhein Neckar och Veszprem är för bra och ska vanligtvis slå Kristianstad men Kristianstad har visat många gånger att man är svåra att slå på hemmaplan oavsett motstånd. Båda lagen är i lika stort behov av poäng och jag tror på en jämn match även om Montpellier får räknas som favoriter i matchen.

Montpellier är en toppklubb i Frankrike och har ett antal riktigt bra spelare som bland annat spelar i Franska landslaget. Dock tappade man Fabregas till Barcelona nu till denna säsong. Fabregas som var en av lagets viktigaste spelare förra säsongen. 

Kristianstad har gång på gång spelat jämnt mot lag som Vive Kielce och Meshkov Brest och kan mycket väl spelat jämnt mot Montpellier också. +4,5 på Kristianstad till 1,72!

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback