Reklam

IFK Kristianstad - IFK Skövde: (AH: -4,5) 2

Matchcenter
19 oktober 2018 at 19:00 - Handboll, Sverige - Elitserien
18 okt 2018 at 10:52 (Uppdaterad 19 okt 2018 at 20:31) 18/10
60
0
Chance (1-X-2) including handicap: 35-0-65%
Spelvärde: 117,00%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 8/10
Hit/Miss: 29-28
CoolBet Spela nu hos CoolBet

Ett riktigt roligt möte där mästarna Kristianstad ska ta sig an formstarka Skövde som gått överraskande bra i Svenska handbollsligan och leder hela serien med tolv poäng. Lika många poäng som Kristianstad som är obesegrade och har två färre matcher spelade. 

Långt ifrån omöjligt att Skövde är med i hela matchen mot Kristianstad och jag tror på en jämn match även om Kristianstad är klara favoriter att vinna. Kristianstad som dominerat svensk handboll de senaste åren och är det enda lag som spelar Champions League på många år. 

Skövde har förstärkt truppen betydligt till denna säsong vilket visat sig på resultaten. Man har överraskat i stort sett alla och räknas utifrån starten på denna säsong vara ett topplag i slutändan. Efter många raka vinster i ligan åkte man senast på en förlust borta mot Ystads IF. Efter många år utan framgång och konkurshot är Skövde påväg uppåt och det ser ut som att man hittat helt rätt. Man har plockat in många skandinaviska spelare från exempelvis Danmark som gjort truppen vassare. Fortsätter man på samma vis hela säsongen kan denna säsong bli riktigt bra för IFK Skövde som inom några år kanske till och med kan vara med och hota Kristianstad om en CL-plats. Men nu väntar kanske den tuffaste matchen på hela säsongen och man lär få jobba hårt för att hänga med. Vad Skövde visat hittills kan de mycket väl ge Kristianstad en match där jag väljer att spela +4,5 på Skövde till 1,80!

 

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback