Reklam

IFK Göteborg – Malmö FF

27 april 2016 at 20:30 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Ikväll stundar ”mesta-mästarderbyt” mellan två av Allsvenskans mest anrika lag. Vi syftar naturligtvis på matchen mellan IFK Göteborg och Malmö FF. Matchen kommer att spelas på Gamla Ullevi i Göteborg, och det råder inget tvivel om att matchen kommer bli tight. Båda lagen går ut på planen med endast en sak i fokus, nämligen tre poäng!

Formbesked

Att spela på odds under matchen kan vara ett bra sätt att vinna pengar. För att få lite tips om hur du kan betta ikväll, så kan du ta hjälp av vårt speltips.

Malmö FF kommer med två segrar i ryggsäcken till matchen. Trots att de lyckats vinna mot två svåra lag, så har spelet inte sett ut som det borde. Fortfarande har Allan Kuhn ett arbete med att ta ut en stabil start-elva, samt se vilka spelare som är i högform. Hittills tycker vi att Magnus Wolff Eikrem har gjort ett otroligt bra jobb i de matcher han startat, och hoppat in i. Vi hoppas verkligen på att se honom från start i dagens match.

När det gäller IFK Göteborg så har de heller inte haft en spikrak formkurva. Tidigare matcher har gett blandat resultat och spelformen har varit sådär. Senast så brast IFK Göteborg mot Örebro SK, efter att ÖSK lyckades vända 1-2 till 3-2. Tyvärr har IFK Göteborg inte fått igång sin mycket lovande forward från förra året – Gustav Engvall. Däremot har IFK Göteborg Tobias Hysén som nästan aldrig verkar vara i en formsvacka.

Matcherna som spelas mellan Malmö FF och IFK Göteborg är nästan alltid jämna, och inget av lagen har imponerat så mycket att en självklar vinnare finns. Något som är självklart är däremot att det kommer vara mycket folk på Gamla Ullevi och det lär dukas upp för en härlig fotbollsatmosfär.

Bettingtips

Vi tror att det är Malmö FF som kommer plocka hem kvällens match. Anledningen till det är att Malmö FF har en förmåga att samla sig till matcher då de möter svårare motstånd. Vilket de visat i sina senaste matcher mot Djurgården och Elfsborg. Trots att Malmö FF inte spelar exakt som de vill så har det vad som krävs för att vinna matchen med 1-0.
Odds på matchen:
  • IFK Göteborg vinner matchen – 2.40
  • Matchen slutar oavgjort – 3.30
  • Malmö FF vinner matchen – 2.87

Spela hos Bet365

Denna gång så har vi valt att hämta odds från Bet365. Det är en spelsajt som hela tiden ser till att erbjuda några av nätets bästa odds. Vi rekommenderar alltid våra läsare att spela inne hos Bet365, då det är en välkänd spelsajt som har ett grymt utbud av spel. Samtidigt så väljer bettingsidan att ha mängder av olika odds-alternativ på varje match som du kan spela på.
  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns
Feedback