Reklam

IFK Göteborg - Hammarby: Båda lagen gör mål: Ja

Matchcenter
10 april 2018 at 19:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Gamla Ullevi
9 apr 2018 at 23:11 (Uppdaterad 14 maj 2018 at 08:34) 09/04
35
0
Chans: 57%
Spelvärde: 102,60%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard

Sista matchen av omgång två i Allsvenskan spelas på Gamla Ullevi mellan IFK Göteborg och Hammarby. 

Båda lagen kommer till dagens match med 3-1 vinster i bagaget. Hemmalaget Göteborg tog en viktig trea nere i Trelleborg på en usel gräsmatta i en match där man spelade bra fotboll med tanke på förutsättningarna. Omarsson och Hysen gjorde det bra uppe på topp - Hysen noterades för en assist och Omarsson för två baljor. 

Hammarby gjorde kanske sin bästa match sedan de tog klivet upp i Allsvenskan när man besegrade Sirius på hemmaplan i premiären. De spelade en rolig och sprudlande fotboll och kändes ständigt farliga framåt. Man klev av första halvleken med en 1-0 ledning. I andra  halvlek fick man en tidig straff som Hamad satte säkert. Efter 2-0 ledningen blev Bajen passiva och Sirius kunde ta sig tillbaka in i matchen genom en fin strut av Sam Lundholm. Sirius tryckte sedan på för kvittering men lyckades inte riktigt hela vägen och istället kunde Hamad slå in sitt tredje mål i matchen efter en fin framspelning av Tankovic i den 90 minuten. 

Speltips 

Båda lagen visade prov på fint varierande anfallsspel i premiären och jag tror att vi kommer få se det även idag. IFK Göteborg kommer vilja göra gott intryck på hemmafansen i den första hemmamatchen och därför lär vi få se ett offensivt Blåvitt. Bajen å andra sidan spelar alltid offensivt och visar sällan respekt för något lag. Jag hoppas på en matchbild där båda lagen går för tre poäng och då kommer också målchanserna åt båda håll. Mitt spel blir att båda lagen gör mål.

Talar för spelet:

  • Göteborg kommer med gott självförtroende från Trelleborg matchen och man kommer göra ett mål minst i premiären på hemmaplan.
  • Hammarby har bra spets och går sällan mållösa. 
  • Båda lagen kommer från segrar i premiären och det kommer synas ute på planen att det är två lag med bra självförtroende. 
  • Omarsson och Hysen visade prov på bra samarbete.
  • Hamad är i strålande form.
  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback