Reklam

IFK Göteborg - Dalkurd: 1

Matchcenter
19 april 2018 at 19:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Gamla Ullevi
19 apr 2018 at 09:47 (Uppdaterad 14 maj 2018 at 08:34) 19/04
42
0
Chans (1-X-2): 59-31-10%
Spelvärde: 118,00%
Lägsta spelbara odds: 1,69
Units: 7/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard

Göteborg tog tre poäng direkt i premiären mot Trelleborg på bortaplan och spelet i den matchen såg jättebra ut, men efter den matchen har man haft det tyngre. Mot Hammarby var spelet inte lika bra som mot Trelleborg och det slutade med att man tillslut tappade en 1-0 ledning till 1-2 förlust i andra halvlek. Mot Östersund gjorde man återigen en svag insats senast och Östersund kunde få med sig alla tre poäng efter två fina mål från Edwards och Ghoddos. 

Jag har svårt att få grepp om Dalkurd i inledningen av säsongen. De har efter tre omgångar visat tre olika sidor av sitt spel. Mot AIK spelade man bra men hade svårt i sista tredjedelen, mot Östersund var det lekstuga och senast mot Häcken gjorde man en svag insats. Efter tre matcher har man alltså en vinst och två förluster. Man kan ändå se att Dalkurd är ett bra lag och får man till det offensiva spelet så kan det bli en fin säsong för deras del. 

Summering:

Efter två raka förluster är Göteborg nu pressade att vinna mot nykomlingen Dalkurd, där Poya Asbaghi för drygt ett år sen var tränare. Jag tror att det kan gynna Göteborg och Poya då han vet spelarnas svagheter. Göteborgs försvar har imponerat på mig trots att de nu släppt in en hel del mål i inledningen. Starfelt och Calisir ser ut att fungera bra ihop och det är de två ska hålla upp försvaret. Jag tror att vi kommer få ställningskrig i den här matchen. Dalkurd vet att Göteborg har press på sig och kommer därför att kriga lite extra för att förlänga deras svaga form. Göteborg måste vinna men samtidigt kommer de vara rädda för blixtsnabbe Turay som är vass på kontringar. Ja tror på en målsnål match där Göteborg tillslut lyckas dra det längsta strået.

Talar för spelet:

  • Dalkurd är inte alls lika bra på bortaplan som på hemmaplan. 
  • IFK Göteborg har trots förlusterna visat upp helt ok spel. 
  • Poya Asbaghi vet Dalkurds svagheter eftersom han tränat laget för ungefär ett år sen. 
  • Jag har svårt att se Göteborg förlora två raka hemmamatcher. 
  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback