Reklam

IFK Göteborg - Sirius: Under 2,5 Mål

Matchcenter
17 maj 2021 at 18:30 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Gamla Ullevi
14 maj 2021 at 11:41 (Uppdaterad 17 maj 2021 at 20:21) 14/05
9
0
Chans (över-under): 35-65%
Spelvärde: 126,75%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-2
Bet365 Spela nu hos Bet365

IFK Göteborg tar emot IK Sirius hemma i Göteborg och det är hemmalaget som är favoriter. Det är inget jättehett möte med tanke på hur spelet sett ut för de båda lagen under säsongsinledningen. Trots att ”Blåvitt” värvat starkt under Silly Season och av vissa räknades som en guldkandidat har de endast en seger på de inledande sex matcherna. För IK Sirius började säsongen bra med två segrar och en oavgjord på de tre inledande matcherna men på de senaste tre matcherna har det endast blivit en poäng framåt.

IFK Göteborg måste börja göra mål

Förväntningarna var höga från såväl media som IFK Göteborgs fans när Hamsik värvades in. Kanske borde medierna tittat mer på hans två år i Kina där han gjorde fem mål och fyra assist på 45 matcher snarare än att tro att han skulle komma som den spelare han var i Napoli där han var fenomenal. Hamsik har hittills stått för en assist på fem matcher för Blåvitt.

Men samtidigt kan inte IFKs poängskörd skyllas på slovaken. Tränare Roland Nilsson har ett bättre spelarmaterial än vad poängskörden visar. ”Blåvitt” har endast vunnit en match på sex försök och har inte mött fem av de sex översta lagen i tabellen. Även om laget endast förlorat en match har det varit för många kryss för att de ska kunna utmana i toppen.

För att få högsta odds på alla marknader i mötet mellan IFK Göteborg - Sirius borde du kolla in vårat matchcenter!

IK Sirius kan få en tuff säsong

Inledningen var stark med kryss borta mot det förväntade topplaget IFK Norrköping samtidigt som man därefter besegrade såväl Halmstads BK och BK Häcken. Men därefter har det varit tuffare för Uppsala-klubben. Kryss hemma mot Kalmar är okej men därefter har det blivit förlust mot såväl Hammarby och IF Elfsborg.

Nu väntar en svår bortamatch på riktigt underlag och det återstår att se om klubben kan studsa tillbaka efter två raka förluster. Hemma mot Elfsborg senast såg spelet inte bra ut och med tanke på det spelarmaterial klubben sitter på kan det bli en lång och jobbig säsong för Sirius.

Speltips IFK Göteborg vs IK Sirius

IFK Göteborg vill vinna matchen medan IK Sirius säkerligen är nöjda med ett kryss på bortaplan. Samtidigt är det två lag som inte har något vidare självförtroende just nu. Lagen har haft ganska svårt att göra mål på sistone och det kan mycket väl bli en målsnål och tillknäppt match mellan de båda lagen. Vi tippar i alla fall på få mål mellan IFK Göteborg och IK Sirius.

Därför väljer vi att spela under 2,5 mål.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback